Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kellemetlen helyzetbe hoznám ezzel magam a férfi előtt? (Főként férfiak válaszát várom. )
Néhány hónapja megismertem egy férfit, akivel nagyon sokat beszélgettem, sokat keresett, de hiába a sok kedves mindent eláruló pillantás, valahogy mégsem léptünk. Csak toporgunk. Nekem van párkapcsolatom, de egy ideje gyötrelmesen működik már. Így felkavart az az érzés, amit tőle kapok (semmi testi dolog nem volt, még egy csók se), csupán a kedvesség, mosoly, érdeklődés.
Megszerettem. Elhatároztam, hogy elé állok (egy férfi barátom beszélt rá) és elmondom, hogy elegem van, tudni szeretném, ő mit érez, miért kerülget ennyi ideje már. És azt is, hogy van párom, de szakítani akarok.
Ebből hogyan fogok kijönni? Most ne azon legyen a hangsúly, hogy párom van stb... nem ez a lényeg. Hanem hogy mit szól vajon, ha felteszem a kérdést, ami elől nincs kiút. Így lezárhatnánk végre ezt a kérdést. Vagy vele tovább, vagy egyedül magam maradok, de nem foglalkozom többé vele.
Írnátok véleményt és kort, kérlek! Köszönöm szépen!
De ha tudna a páromról, azt is tudná, hogy milyen zavaros volt az a kapcsolat vele.
Nme fogom megcsalni, lezárom mielőtt lépnék, vagy lépne.
Nem értek egyet, 2 okból:
1. nem tud a férfiról, mert sz_r a lány kapcsolata és nagyon ritkán találkozik a párjával, kihunyóban a dolog
2. tudja, de szereti a másikat és kitart. A szívnek nem lehet azt mondani, hogy van párja, állj le!
Abból semmi jó nem származik, ha egy nő közeledik 1 férfihoz, legfeljebb egy, egy éjszakás kaland lesz a férfi részéről, több nem, ha több mint egy éjszaka, akkor az a férfi balek.
Egy férfi szerezze meg a nőt és ne fordítva.
Hívd fel magadra a figyelmet (finoman), ha veszi a lapot és tetszel neki, akkor meghódít, ha nem akkor meg hagyd és keress tovább.
"Obuda, nem értek veled egyet. Miért lenne egy férfi balek ezért?"
Mert a férfi kell, hogy meghódítsa a nőt.
Szakítottál? Elmondtad, h. hogyan éreztél/ előálltál a kérdéssel és összejöttetek?
Hány éves voltál a kérdés megírásakor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!