Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kellemetlen helyzetbe hoznám ezzel magam a férfi előtt? (Főként férfiak válaszát várom. )
Néhány hónapja megismertem egy férfit, akivel nagyon sokat beszélgettem, sokat keresett, de hiába a sok kedves mindent eláruló pillantás, valahogy mégsem léptünk. Csak toporgunk. Nekem van párkapcsolatom, de egy ideje gyötrelmesen működik már. Így felkavart az az érzés, amit tőle kapok (semmi testi dolog nem volt, még egy csók se), csupán a kedvesség, mosoly, érdeklődés.
Megszerettem. Elhatároztam, hogy elé állok (egy férfi barátom beszélt rá) és elmondom, hogy elegem van, tudni szeretném, ő mit érez, miért kerülget ennyi ideje már. És azt is, hogy van párom, de szakítani akarok.
Ebből hogyan fogok kijönni? Most ne azon legyen a hangsúly, hogy párom van stb... nem ez a lényeg. Hanem hogy mit szól vajon, ha felteszem a kérdést, ami elől nincs kiút. Így lezárhatnánk végre ezt a kérdést. Vagy vele tovább, vagy egyedül magam maradok, de nem foglalkozom többé vele.
Írnátok véleményt és kort, kérlek! Köszönöm szépen!
Én ezt értem, de határozott jelet ad, hogy kedvel. Pl: féltékenyen felelősségre von valaki miatt.
Azt hiszem ettől több jel nem kell. Meg az, hogy állandóan keres...
akkor szerintem hagyd meg a játék ízét
ne kérdezősködj, hanem játsz :)
úgy sokkal szebb lenne ha így kezdődne
de ez az én véleményem.
Én azt tudom, és azt akarom, hogy ő hódítson meg. :)
Csak ezt már hónapok óta játszuk és már egyre kevésbé bírom, hogy ne csókoljam meg.
hagyd meg neki, hogy ezt ő érezze - amit most te
ne te fuss utána
én ezt tenném.
nézz magadba milyen vagy
ha rámászós csaj - mássz rá
ha kivárós csaj - várj ki
ha keringőre felhívós - légy kihívó
ha hősszerelmes típus - hagyd, hogy vigasztaljon meg...
szóval nézz magadba és add önmagad és akkor jön az annak megfelelő reakció
ha rákérdezel és tegyük fel bizonytalan magában, mondhat akármit és az később változhat, meg sorolhatnám
de nekem eleve nem is kellene olyan, akiben nincs tűz - ami viszont benned van.
de ez az én véleményem.
Van benne szenvedély, látom, tudom, ahogy velem beszél.
Csak valamiért nagyon nagyon óvatos. SEjtelmeim szerint marha nagy csalódás érhette. Ezt abból gondolom, hogy tesztelget engem. Olyan kérdéseket tesz fel, pl hogy mi a véleményem arról, hogy a nők pénzért házasodnak. Figyeli, hogy mit reagálok ezekre, de úgy adja elő, mintha szimpla kis kérdés lenne.
Szerintem első lépésként hagyd el a mostani párodat, teljesen függetlenül attól, hogy lesz-e valami ebből a románcból vagy nem. Arra nem gondoltál, hogy lehet hogy megtudta valakitől, hogy párod van és ezért óvatos veled? Azt mondtad vannak közös ismerőseitek, azaz az információk mindkét irányba áramolhatnak.
De a kérdésedre is válaszolva, nekem férfiként nem lenne ellenemre, hogy a nő lépjen, még úgysem, hogy én szoktam megtenni azt a bizonyos lépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!