Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a nyakszívás?

Figyelt kérdés
Csak mert senki nem akarja elmondani....
2011. okt. 24. 15:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nyakszívás = párodnak kiszívod a nyakát ... -.-" ezen mit nem lehet érteni?! x)
2011. okt. 24. 15:15
 12/18 anonim ***** válasza:
kedves kérdező! nekünk közben itt válaszooltak már KÉRDÉSÜNKRE: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
 13/18 anonim ***** válasza:
hát az ilyen alkonyat fanok, meg vámpír szekták szokták csinálni hogy úgy érezzék tényleg vámpírok...
 14/18 anonim ***** válasza:
A jaguár harcosok nem képregényhősök voltak, ha nem tudnád...
2011. okt. 24. 15:16
 15/18 A kérdező kommentje:
Aha, szóval ez ilyen vámpíros dolog. Nem vagyok nagy rajongója azoknak. Nyilván ezért nem hallottam még róla.
2011. okt. 24. 15:18
 16/18 Az ***** válasza:
100%
A nyakszívás bonyolult dolog. Szükséges hozzá 1 liter tej, 3 gombóc fagyi, egy felrobbant atomreaktor és egy 5ös fizika dolgozat. Ezeket hiányába ne kezd el, mert ki fog nőni a 3. szemöldököd!
2011. okt. 24. 15:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Az mikor általában nálunk szeretkezés közben a párom csokolgatja a nyakam és annyira szivja mér hogy kék lila foltos lesz sztem ez elég gáz én nem szeretem ha látszik de az érzés nagyon felizgat engem is meg öt is
2011. okt. 26. 13:24
 18/18 Novaaa válasza:
omg -_- na akkor elmondom mi is az: lényegében arról van szó, hogy valaki csókolgatja valaki nyakát és megszívja ''értsd'' = arra a területre szívja a bőrödön keresztül a vért ami foltot , nyomot hagy!
2013. febr. 3. 21:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!