Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a férfiaktól?
Egy ideje vettem észre,hogy úgymond félek a férfiaktól,vagyis a korombeliektől,vagy max.1-2 évvel idősebbektől nem,viszont az idősebbektől igen.Még sosem volt párkapcsolatom.
17/l
nah hogy ne csak egy 16 éves írja teli az oldalt írok én is :)
Nem minden férfi akarja csak a szexet, de beláthatod hogy egy párkapcsolat szex nélkül nem megy. Ha kipróbálod a felnőtt életet, akkor rájössz a dolgokra, és nem fogsz félni a témától.
Mert szerintem ha mindenkiben a" gonosz ,megraklak és mehetsz "pasit látod akkor az arra utal félted a szüzességed, nem vagy még lelkiekben felkészülve rá.
Ez viszont nem rossz, van aki előbb van aki később érő típus.
Ha túl leszel az első pár alkalmon, máris másképp fogsz a férfiak felé nézni.
Korban meg aki tetszik, azt választasz, nem kell betanult szöveg, divat alapján választanod.
Ha 17 éves tetszik akkor azzal járj ha 20-25 éves akkor azzal.
21/F
Te vagy az egészséges szerintem! :D
Amúgy meg ha az idősek buknak rád, az nem jelenthet rosszat, sőt! Mégis csak tudhatnak valamit! :)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!