Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichésen félek a férfiaktól mit tegyek? 18L
"szerintem elösször a közelségüket kéne megszoknod, nem kell oda menni legelösször csak menj egy fiú mellé..."
Nagyon jókat monndtatok és értelmesek a válaszok is. :) A pszichológusom is pontosan ezt mondja nekem: nem szabad egyből, azonnal "beleugrani a vízbe", mert akkor ugyanazok a reakciók fognak jelentkezni mint amik már megtörténtek velem. Annak meg semmi értelme nincsen. Aprólékosan kell hozzáállánom a dologhoz és fokozatosan lekűzdenem ezt a szorongásom. És TUDOM, hogy képes vagyok rá. :) Annyi minden szorongástól megszabadultam már (tanulás, teljesítési kényszer stb...), ezt is le fogom gyűrni. Csak nekem ehhez sokkal több idő kell mint egy átlagos lánynak. A legjobb barátnőm tudják rólam ezt a dolgot, nekik mindent el lehet mondani és ők is szeretnének segíteni, mert látják hogy nagyon el vagyok keseredve a dolog miatt. Egy nagyon kellemetlen emlékem az volt, hogy nemrég (pár hónappal ezelött) be szerettek volna mutatni egy fiúnak és hozták is magukkal a srácot, de én elkezdtem nehezen kapkodni a levegőt és fal fehér lettem, izzadtam és képtelen voltam érthetően beszélni, felment az adrenalin szinten, aztán mikor ott hagyot a srác (természetesen ez az annyira kínos volt neki hogy jogosan, azonnal otthagyott) és elkezdtem sírni, elvörösödtem stb... Aztán a lányok nem értették hirtelen hogy ez most mi volt a részemről, elmondtam hát a csajoknak hogy mi a helyzet és egyből megértettek mindent. Aztán a srác ezt továbbadta (hogy mit reagáltam a közeledésére) sok embernek és pár nap múlva már rengeteg srác megvetett engem és kigúnyoltak hogy mennyire "szánalmas, roncstelep, elkeserítő és nyomorék lány vagyok"... És nagyon haragudtam magamra hogy így viselkedtem, mert egyszerűen elegem van abból hogy ennyire gyenge az idegrendszerem, én is ERŐS NŐ szeretnék lenni! És a pszichológusom azt mondja, hogy (számomra hihetetlen módon) a flörtöt valóban lehet élvezni és a legtöbb embernek nem arról szól hogy úgy összerezzenjen hogy levegőt is alig kap... De hiszek neki, ő sosem hazudna nekem. Egyszerűen érzem, hogy bennem is minden megvan egy sikeres flörthöz vagy akármihez! Ezek ösztönös dolgok, mellyek mindenkibe bele vannak kódolva és tudom hogy ez a képesség csak arra vár hogy idővel éljek vele. :)
te vagy az Zsani? bár nem hinném hogy ha te lennél el is mondanád :D
diggeee voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!