Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van miért szeretni a nőket?
Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 13:37
31/40 anonim válasza:
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:23
Mekkora egy gyépés vagy!!
32/40 A kérdező kommentje:
Figyu már 20:23as. Egyértelműen hibás vagyok a dologban, de mégis mi a francot gondoljak úgy, hogy sose volt részem intim kapcsolatban nővel? Nem tudod mennyire furcsa érzés fekete báránynak lenni, és ez így az évek teltével egyre kellemetlenebb. Nem tehetek arról, hogy sose éreztem senki iránt úgy, hogy márpedig tűzön-vizen át tepernék érte. Már attól félek, hogy túl késő is nekem.
2011. okt. 21. 22:46
33/40 A kérdező kommentje:
De gyanítom, hogy irántam se érzett soha senki semmit.
2011. okt. 21. 22:47
34/40 anonim válasza:
23 éves vagy és már azt mondod, hogy lehet, hogy neked késő? Térj már észre, ember -.-
A válaszadból csak úgy árad a sértettség és az önsajnálat... Ugye tudod, hogy ez kiülhet az arcodra?
Ne úgy állj a nőkhöz, légyszi, hogy "Ne, biztos ennek sem kellek!".
Mondanál pár jó tulajdonságot magadról?
35/40 A kérdező kommentje:
Csak ahhoz vannak meg a jó tulajdonságaim, hogy srác/férfi haverokat szerezzek, de a csajozáshoz nincs meg a folyamatosan, szinte szünet nélkül pörgő száj. Normális esetben minimum 5 nőt meg kellett volna fektetnem ennyi idősen, hogy fel tudjanak nézni rám.
2011. okt. 21. 23:32
36/40 A kérdező kommentje:
Mégcsak nem is a külsőm miatt vagyok a férfiak szégyene, hiszen nálam sokkal előnytelenebb megjelenésűeknek is van barátnője.
2011. okt. 21. 23:35
37/40 anonim válasza:
Segíteni akartam, amikor azt kértem, sorolj jó tulajdonságokat...
Látom, nem szeretnéd, ezért kiutalok neked egy kiadós seggberúgást, amiért továbbra is csak sajnáltatod magad, ennélfogva az időmet fecsérled :)
Remélem, egyszer megjön az eszed ;)
Pussz!
26/N
38/40 A kérdező kommentje:
Hagyom kibontakozni az embereket, amikor velem társalognak, nem vágok közbe a szavuknak, ezért tűz és víz jelleműekkel is jól ki tudok jönni. A türelmem is óriási abból a szempontból, ha hidegen hagyó témáról beszél nekem az adott illető, akkor nem küldöm el a francba, sőt, ha van is róla egy piciny, tömör véleményem, kifejtem. Úgy, mint egyedi jó tulajdonságok, hirtelen csak ezek jutott eszembe.
2011. okt. 22. 00:27
39/40 A kérdező kommentje:
,,jutottak" eszembe. :)
2011. okt. 22. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!