Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van miért szeretni a nőket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van miért szeretni a nőket?

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 13:37
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Jajjmár... Ennyi erővel a lányok is hisztizhetnének, hogy miért csak a plázapi.ák kellenek a pasiknak, hatalmas mellekkel meg vasalt hajjal, tűsarokban...

Ne keseredj el. Nem azt mondom, hogy ne tedd alacsonyabbra a lécet, de vannak olyan lányok is, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te, egyszerűen nem találják a közös hangot a pasikkal, és ők is azt hiszik, hogy nekik nem menne ez a kapcsolatosdi, mert a pasiknak magasak az elvárásaik. Szóval van értelme szeretni a nőket, mivel vannak köztük szerethetőek is, akik ahogy feljebb írták, viszontszeretnek. És az jó.

2011. okt. 20. 14:06
 12/40 anonim ***** válasza:

Van miért szeretni a nőket!

A nagyjuk már elég nagy ribi,mert mondjuk a valóvilágból is ez jön le hogy mindenki qúrva legyen....

Én sem vagyok alfa hím,meg egy adonisz sem, sok jó szöveggel és bátorsággal akármit elérhetek...

Talán lehet hogy neked sem a toppmodell lányokról kéne ábrándoznod....Tapasztalatom:Egy nagyon szép csajjal több a baj,nemjó az ágyban,és mások is megpályázzák...

2011. okt. 20. 14:07
 13/40 anonim ***** válasza:

Werti!

Engem van miért!!! :)

2011. okt. 20. 14:11
 14/40 A kérdező kommentje:

Tudod mikor kéne nekem topmodell? Még az a hőn áhított Seherezádé is való világból egy gnómképű beképzelt tyúk, a farkam fel se áll rá. Pont ő fikázza a villában lévő férfiakat, holott neki is csak műmellei vannak, sőt, nap mint nap látok számtalan szebb nőt nála. :)

Na a való világot félretéve sose csúcsbombázókra fájt a fogam.

2011. okt. 20. 14:11
 15/40 anonim ***** válasza:

Nekem nem kellene egy kigyúrt, egybenyakú gyökér, kikérem magamnak :/ A férjem eléggé mackós, viszont imádom a vékony pasikat is :)

A szexben nem árt, ha kompatibilisek vagyunk (mindenkinek más az isten, ugye ;))

2011. okt. 20. 14:12
 16/40 werti válasza:
Az mi már,hogy egy szép nő nem jó az ágyban??? Ez nevetséges,már bocsi. Kikérem magamnak!! c(=
2011. okt. 20. 14:19
 17/40 A kérdező kommentje:
Viszont aki gyúr, és sportoló is, azokat általában tisztelem, legalábbis én úgy tapasztaltam, hogy a java részük ép eszű, higgadt jellem. Habár nem volt még komoly megaláztatásban részem (kop-kop), félek a nőktől. Sose voltam dumagép, főleg nem vezető és kezdeményező, és sajnos a nők java elvárja ezeket a tulajdonságokat. Amíg férfiakkal kell haverkodnom, sokkal egyszerűbb a dolgom, mert hallgatom őket, és visszakérdezek, pluszba a véleményemet is elmondom tömören, ha van, így máris elkönyvelnek tök jó fejnek. A nőknek viszont el kell játszani az atyaúristent, és ha ez nem sikerül, máris le vagyok töketlenezve.
2011. okt. 20. 14:23
 18/40 werti válasza:
Sztem nem kellene általánosítanod!!
2011. okt. 20. 14:25
 19/40 A kérdező kommentje:
Ha egy nővel kell beszélgetnem, annyira erős a bizonyítási kényszer, hogy nem bírok kellően ellazulni.
2011. okt. 20. 14:30
 20/40 anonim ***** válasza:

werti válasza:

Az mi már,hogy egy szép nő nem jó az ágyban??? Ez nevetséges,már bocsi. Kikérem magamnak!! c(=

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz megírásának időpontja: ma 14:19

Kérd csak ki magadnak!!!

Nem egy nőt tettem már magamévá!!!A szebbek kevesebbet tudnak!!!! Ez tiszta tapasztalat!!!!

Ui:Kérdezőnek!Ki látja itt szépnek a seherezádét a vvből?Szerintem is az utcán sokkal szebbek vannak...De egy topmodell is csak addig néz ki szépen amíg lefényképezik....utána lekerül a smink és a körítés...

2011. okt. 20. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!