Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van miért szeretni a nőket?
Jajjmár... Ennyi erővel a lányok is hisztizhetnének, hogy miért csak a plázapi.ák kellenek a pasiknak, hatalmas mellekkel meg vasalt hajjal, tűsarokban...
Ne keseredj el. Nem azt mondom, hogy ne tedd alacsonyabbra a lécet, de vannak olyan lányok is, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te, egyszerűen nem találják a közös hangot a pasikkal, és ők is azt hiszik, hogy nekik nem menne ez a kapcsolatosdi, mert a pasiknak magasak az elvárásaik. Szóval van értelme szeretni a nőket, mivel vannak köztük szerethetőek is, akik ahogy feljebb írták, viszontszeretnek. És az jó.
Van miért szeretni a nőket!
A nagyjuk már elég nagy ribi,mert mondjuk a valóvilágból is ez jön le hogy mindenki qúrva legyen....
Én sem vagyok alfa hím,meg egy adonisz sem, sok jó szöveggel és bátorsággal akármit elérhetek...
Talán lehet hogy neked sem a toppmodell lányokról kéne ábrándoznod....Tapasztalatom:Egy nagyon szép csajjal több a baj,nemjó az ágyban,és mások is megpályázzák...
Tudod mikor kéne nekem topmodell? Még az a hőn áhított Seherezádé is való világból egy gnómképű beképzelt tyúk, a farkam fel se áll rá. Pont ő fikázza a villában lévő férfiakat, holott neki is csak műmellei vannak, sőt, nap mint nap látok számtalan szebb nőt nála. :)
Na a való világot félretéve sose csúcsbombázókra fájt a fogam.
Nekem nem kellene egy kigyúrt, egybenyakú gyökér, kikérem magamnak :/ A férjem eléggé mackós, viszont imádom a vékony pasikat is :)
A szexben nem árt, ha kompatibilisek vagyunk (mindenkinek más az isten, ugye ;))
werti válasza:
Az mi már,hogy egy szép nő nem jó az ágyban??? Ez nevetséges,már bocsi. Kikérem magamnak!! c(=
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz megírásának időpontja: ma 14:19
Kérd csak ki magadnak!!!
Nem egy nőt tettem már magamévá!!!A szebbek kevesebbet tudnak!!!! Ez tiszta tapasztalat!!!!
Ui:Kérdezőnek!Ki látja itt szépnek a seherezádét a vvből?Szerintem is az utcán sokkal szebbek vannak...De egy topmodell is csak addig néz ki szépen amíg lefényképezik....utána lekerül a smink és a körítés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!