Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dörgölőztetek már hozzá jócsajhoz a buszon?
Figyelt kérdés
Nagy tömegben csúszott-e már el véletlenül a kezetek egy csaj seggénél?2011. okt. 19. 22:19
1/13 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy te egy dagad, pattanásos, izzadós gyerek vagy, aki csak így létesíthet fizikai kapcsolatot egy nőnemű egyeddel, aki nem az anyja. Fail.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem, csak eszembe jutott az egyik Rém rendes család rész megnézése közben :P
2011. okt. 19. 22:26
6/13 anonim válasza:
Én egyszer (de tényleg csak egyszer) megdugtam egy csajt a buszon. Persze ő nem vett észre ebből semmit, nagyon nagy volt a tömeg.
7/13 anonim válasza:
22:30- :D
Én lány vagyok, biztosan nagyon bedühödnék, ha valaki szándékosan matatna a fenekemnél. Persze ha tényleg véletlen volt, akkor nem, de utálom, ha valaki ezt csinálja. 15/L
8/13 anonim válasza:
Suli után nálunk mindig nagy a tömeg a buszon.egy gombostűt sem lehez sokszor leejteni.igy mindig megy a simulás.a multkor beállt elém a kis szöszi és ahogy rázkodott a busz megmozdult a cerka is.erre még egy kicsit mozogni kezdett a csajszi.sztem észre is vette mert leszálláskor igen mosolygott a kis ribi
9/13 anonim válasza:
nah, az ilyen f*szok miatt útálom a tömegközlekedést...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!