Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem esne sz@rul, ha a barátod látná, hogy maszatos a szád, de nem figyelmeztetne?
Mégis milyen barát az ilyen?
Én most egy nagyot csalódtam. :(
Jól van, fölfogtam, hogy ez nem életbevágó dolog, de szerintem mégis minősít egy kapcsolatot.
Barát alatt nem pasit értettem!
-Drágám csokis a szád!
-Á, le van sz@rva!
-Ja, azt hittem csokis!
Most csak szerintem nem gyerekes ez a dolog?
És később, ha más, komolyabb ügyek forognak majd kockán, akkor hogy számítsak majd a barátnőmre, akiben eddig vakon megbíztam, hogy csak a javamat akarja, és segít amiben tud? Ha egy mondatban nem tudott/akart figyelmeztetni ilyesmiről, akkor nagyobb horderejű dologban hogyan fog eljárni? És nem igaz, hogy nem látta, mert amikor megnéztem a tükörben, akkor eléggé maszatos voltam, nincs esély, hogy ne vette volna észre.
Hát senki sem ért meg?
De megértünk!
Hidd el, attól ő még lehet a legjobb barátod. Valószínű azért nem szólt, mert nem tudta, hogyan hozza a tudtodra anélkül, hogy megbántson. Mert gondolom, akkor viszont nagyon kényelmetlenül érezted volna magad. Mivel nem akart olyan helyzetbe hozni, hát inkább nem szólt. Ettől még lehet ő a legjobb barátod, barátnőd. Nem kell "felkapni a vizet".
Max. kérdezd meg tőle, hogy ő fordított helyzetben hogyan érezné magát, és mit gondolna a te helyedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!