Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem esne sz@rul, ha a barátod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem esne sz@rul, ha a barátod látná, hogy maszatos a szád, de nem figyelmeztetne?

Figyelt kérdés

Mégis milyen barát az ilyen?

Én most egy nagyot csalódtam. :(

2011. okt. 18. 19:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Hát én nem csalódtam a páromban, de nagyon mérges voltam, mikor nem szólt, hogy a Balatonban elkenődött a szemfestékem és 1 órát úgy úszkáltam, mint egy panda.
2011. okt. 18. 19:51
 12/24 anonim ***** válasza:
nem vagy egyedül szüleim ezért váltak el.:S:(
2011. okt. 18. 19:57
 13/24 A kérdező kommentje:

Jól van, fölfogtam, hogy ez nem életbevágó dolog, de szerintem mégis minősít egy kapcsolatot.

Barát alatt nem pasit értettem!

2011. okt. 18. 19:57
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

-Drágám csokis a szád!

-Á, le van sz@rva!

-Ja, azt hittem csokis!

2011. okt. 18. 19:58
 15/24 anonim ***** válasza:
92%
Erre van egy mondás: "csak egy igaz barát figyelmeztet, ha maszatos az arcod"
2011. okt. 18. 19:58
 16/24 anonim ***** válasza:
Lehet jókat röhögött rajtad.
2011. okt. 18. 20:04
 17/24 A kérdező kommentje:

Most csak szerintem nem gyerekes ez a dolog?

És később, ha más, komolyabb ügyek forognak majd kockán, akkor hogy számítsak majd a barátnőmre, akiben eddig vakon megbíztam, hogy csak a javamat akarja, és segít amiben tud? Ha egy mondatban nem tudott/akart figyelmeztetni ilyesmiről, akkor nagyobb horderejű dologban hogyan fog eljárni? És nem igaz, hogy nem látta, mert amikor megnéztem a tükörben, akkor eléggé maszatos voltam, nincs esély, hogy ne vette volna észre.

Hát senki sem ért meg?

2011. okt. 18. 20:09
 18/24 ToOtka válasza:
100%
Jobban esett volna ha lenyalja rólad?:) kis látens..
2011. okt. 18. 20:19
 19/24 anonim ***** válasza:

De megértünk!

Hidd el, attól ő még lehet a legjobb barátod. Valószínű azért nem szólt, mert nem tudta, hogyan hozza a tudtodra anélkül, hogy megbántson. Mert gondolom, akkor viszont nagyon kényelmetlenül érezted volna magad. Mivel nem akart olyan helyzetbe hozni, hát inkább nem szólt. Ettől még lehet ő a legjobb barátod, barátnőd. Nem kell "felkapni a vizet".

Max. kérdezd meg tőle, hogy ő fordított helyzetben hogyan érezné magát, és mit gondolna a te helyedben?

2011. okt. 18. 20:20
 20/24 anonim ***** válasza:
A facepalm jel miért lett törölve?
2011. okt. 18. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!