Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem esne sz@rul, ha a barátod látná, hogy maszatos a szád, de nem figyelmeztetne?
Figyelt kérdés
Mégis milyen barát az ilyen?
Én most egy nagyot csalódtam. :(
2011. okt. 18. 19:35
3/24 anonim válasza:
Kicsit talán lehet... de azért ez nem akkora probléma szerintem, hogy ekkorát csalódj. :)
4/24 anonim válasza:
mert talán észre sem vette......
amúgy ja, 12 évesen ezek elég nagy gondok...
5/24 anonim válasza:
Hát elég gáz!
De ennél nagyobb csapás sose érjen az életben! :)))
6/24 anonim válasza:
Hát én a helyedben most azonnal megszakítanám vele a barátságot,és apácazárdába vonulnék, míg nem késő és nem ártasz a világnak. :D
7/24 anonim válasza:
Irigylem a problémáid, gyerek...
9/24 anonim válasza:
Azt hiszem öngyi lennék ez miatt :(
10/24 anonim válasza:
szerintem én megölném,aztán feltámasztanám,hogy megint megölhessem,és lelki traumát szenvednék :(
te ilyenek miatt akadsz ki? szerintem ha ez olyan nagy életbevágó dolog lenne,már az emberek se társas lények lennének...
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!