Mivel mossam a fiam nagyon maszatos, többszörösen és mindennel leevett bölcsis ruhácskáit?
Figyelt kérdés
Főzelék,gyümölcslé,banán,paradicsom...A Vanish Oxi Actionra gondoltam,hogy ki kéne próbálni!Ja és nagyon rossz a mosógépem,nem szereti szépen kimosni a ruhákat,úgyhogy tényleg "csodaszer" kéne,legalább az legyen jó!
Tapasztalatok?
2011. ápr. 8. 12:49
1/7 anonim válasza:
a Vanish mondjuk jó, én is azt szoktam használni, de igazán csak akkor hatásos, ha a foltot keletkezése után AZONNAL kimosod vele, mert 1-2 nap után már nem jön ki azzal sem. (Mondjuk én bosszankodtam is eleget emiatt, hiszen ki az, aki etetés, pelenkacsere, stb. után rögtön ugrik és mossa a foltot? Volt, hogy csak 1-2 nap múlva, a többi mosnivaló szétválogatásakor tisztítottam meg a lekajált babaruhákat. Én az ilyen "babás" foltokat egyébként kézzel mosom, és előtte kb. fél óráig áztatom úgy, hogy bekenem Vanish szappannal vagy mosóporral vagy mosószerrel, attól függ, milyen van otthon.
2/7 anonim válasza:
vanish szappannal jól bedörzsölöm a foltot,és hagyom ázni éjszaka
reggel mosogépbe simán 40fokon és szépek általában
ami csunya marad,az megint szappan,áztatás,mosás
3/7 anonim válasza:
Én a folyékony rózsaszín Vanisht használom, és nagyon jól működik. Mosás előtt 5-10 percel töményen öntöm a foltra.
A szappan is jó, de én lusta vagyok hozzá.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. ápr. 9. 07:40
6/7 anonim válasza:
Én is a mosószappant tudom ajánlani, de én a Dm saját márkásat használom. Használtam vanish-t is. Ugyan olyan jó mindkettő, csak a dm-s árban kb a fele.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is!
2011. ápr. 11. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!