Mivel mossam át babám új és használtan vásárolt ruhácskáit, mire megérkezik? :-) Milyen mosószert és hány fokos mosást javasoltok?
Folyékony mosószer - gél-
átlagban 40C
szenzitív öblítő
Min. 6 hetes koráig használj hipoallergén mosószert, de abból is keveset, öblítő nem ajánlott. Természetesen vasalj is át mindent, hogy fertőtlenítse.
Én Dreftet használok, 40 fokon mosom a ruháikat (külön a felnőtt ruháktól), 70 fokon az előkéket, textil pelusokat (amit csak fejük alá használok), törülközőket. Utóbbikat még most, 4 hónap után is mindig kivasalom, a ruhák közül csak a gyűrődőseket.
Köszönöm!
És az ágyneműjét is mossam át ugye? Meg a pólyabetétet is? Azt hogyan? Csak simán? Megszárad?? Félek, hogy összecsomósodik. (a pólyabetét használt)
Mindent ki kell mosni .
ha a pólyabetét vatta akkor igen durván csomós lesz.
Én amit lehetett azt 60 fokon mostam, amit meg nem, azt 40fokon. Folyékony Aloe Verás Persilt használok még most is, és Lenor vagy Silan Sensitive öblítőt! Bár előfordult, hogy véletlenül a saját por Persilünket raktam a gépbe, de nem lett semmi baja lányom bőrének!
A pólyáról semmit sem tudok, Nekünk nem volt!
12:21-es vagyok.
Szerintem a pólyabetétet egyszerűen szellőztesd ki jól. Tedd ki a napra mindkét felét, az is fertőtlenít. Az ágyneművel is cselekedhetsz így, bár én azt simán betenném 30 fokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!