Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az lányok tényleg ennyire hülyék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki a tömegből kérdése:

Az lányok tényleg ennyire hülyék?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy régen szégyenlős voltam nem mertem egy velem ellenkező nemű embert sem leszólítani. Közben láttám hogy a lányok az ilyen bunkó alakokra buknak. Elegem lett és azt mondtam ha ezt akarjátok megkapjátok, szóval énis lekezelően kezdtem el viselkedeni, ha valami nem tetszik egyenesen megmondom a szemükbe, gunyolódok rajtuk, és ha valami gondjuk van kiröhögöm őket. Ami meglepett hogy azt hallom vissza hogy milyen jó hogy megváltoztál, meg pár lánynak meg is tetszettem. Szóval hogy lehet ez?
2011. okt. 15. 22:23
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

20:54

Hát igen, ez is a törz világkép eredménye. A filmekben meg idióta sorozatokban folyton azt látod gyerekorod óta hogy, a férfi üti a nőt veszekszik vele. Akkor ha felnősz persze hogy az lessz normális ha a párod ezt műveli veled. Az emberszabásuak körében is normális dolog az iylesmi, az alfa hím pontosan így viselkedik, szóval a nők valószínűleg ezért részesítik előnyben ezeket a tulajdonságokat.

2011. okt. 16. 21:08
 22/22 anonim ***** válasza:

„nekem van több ismerősöm akit azért hagytak ott mert "túl rendes" volt. És mesélte már "érett nő", hogy nem férfias a barátja, mert soha sem veszekszik és nem pofozza meg! "túl rendes"... szóval...”

Én mindig azt hittem, hogy attól férfias valaki, hogy határozott, erős jellemű, segít másokon, nehéz döntéseket hoz és fontosnak tartja más érdekeit. De úgy tűnik csak akkor fognak ma férfinak tekinteni, ha ütöd vered a nőt. Ha ez kell, tőlem megkapják. Persze mindjárt jönnek a hozzászólások, hogy á, dehogy, nekem nem kéne ilyen pasi. A valóság azonban az, ha ordibálsz, megalázod, unalmadban félholtra vered a nődet, akkor nem fog elhagyni. Ezzel szemben, ha normális vagy és nem hajtod le a WC ülőkét, egyből lapátra kerülsz. Most mondja valaki, hogy nem így van.

„Van aki folyton a szőke herceget várja, ami persze nem jön meg, és ezért ha megjelenik egy bunkó fiú aki legalább próbálkozik a kiéhezetsége miatt rögtön bekapja ahorgot és ez a lényege az egésznek.”

Ezzel egyetértek, nagyon eltorzultak az emberek. Természetesen most nem magamat akarom ezzel fényezni, mert nekem is rengeteg hibám van. A szőke herceges mondatod igaz, kiegészíteném azzal, hogy sokan az aktuális rossz fiúra buknak, mert azt hiszik, hogy majd mellettük megváltozik, holott soha sem fog. Ezt persze még maguknak sem ismerik be.

2011. okt. 17. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!