Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lányok tényleg ennyire hülyék?
Ha annyira baromira ösztön lény lennél, akkor nem változtál volna meg-állításod szerint-mert ösztönszerűen benned van a szégyenlősség, és a visszahúzódás. Az ember az egyik végletből nem tud átmenni a másikba.
A másik, hogy ösztönszerűen bennünk van a túlélés, a nemi vágy, a másikkal való versengés. Ha mindenki az ösztöneire hallgatna, akkor itt mindenki dugna mindenkivel, mindenki harcolna a másikkal, és minden ember lövöldözne az utcán. Káosz állna be. De mi emberek tudatosak vagyunk, ezért nem az ösztöneink után futunk.
Az állatok futnak az ösztöneik után, mert nekik nem adatott meg más iránymutató(értelmesség.)
ma 22:52
bocsánat nem olvastam el a válaszod.
az a helyzet hogy én nem változtam meg rosszul fogalmaztam, csak színészkedem, csak kisérletezek mit reagálnak az emberek. A többi re csak aza a válaszom hogy, nem pont ez folyik pontosan a világban? Szerintem gondolkodj ezen.
"...lekezelően kezdtem el viselkedeni, ha valami nem tetszik egyenesen megmondom a szemükbe, gunyolódok rajtuk, és ha valami gondjuk van kiröhögöm őket..."
Ízlés dolga...még gimiben volt egy ilyen osztálytársam, és a többiek körében tényleg népszerű volt, engem viszont sikerült kis híján diliházba juttatnia. :/
L/19
"A többi re csak aza a válaszom hogy, nem pont ez folyik pontosan a világban? Szerintem gondolkodj ezen."
Igen, ez zajlik a maga módján. Na de miért? Pont az ösztönre hivatkozva. Pedig mi emberek nem vagyunk hülyék, nekünk megadatott az értelmesség, hogy az állati ösztöneinket visszafogjuk.
Az állatok nem értelmesek. Nem tudják mivel visszafogni az ösztöneiket.
Ha nekünk van egy plusz adottságunk, akkor éljünk vele, és használjuk.
normális csajoknál ez nem jönne be.;)
egyébként nem a bunkóság az, ami bejön a nőknek, hanem a magabiztosság. gondolkodj el ezen!;)
20:00
Az a baj ezzel a világgal hogy az emberek egy rohadt álomvilágban élnek, azt hiszek milyen okosak meg hogy tökéletes, az emberek önmagukról alkotott képe eltorzult. Én hülye vagyok mint a föld és szepnek sem nevezném magam, de legalább beismerem. Van aki folyton a szőke herceget várja, ami persze nem jön meg, és ezért ha megjelenik egy bunkó fiú aki legalább próbálkozik a kiéhezetsége miatt rögtön bekapja ahorgot és ez a lényege az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!