Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az lányok tényleg ennyire hülyék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki a tömegből kérdése:

Az lányok tényleg ennyire hülyék?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy régen szégyenlős voltam nem mertem egy velem ellenkező nemű embert sem leszólítani. Közben láttám hogy a lányok az ilyen bunkó alakokra buknak. Elegem lett és azt mondtam ha ezt akarjátok megkapjátok, szóval énis lekezelően kezdtem el viselkedeni, ha valami nem tetszik egyenesen megmondom a szemükbe, gunyolódok rajtuk, és ha valami gondjuk van kiröhögöm őket. Ami meglepett hogy azt hallom vissza hogy milyen jó hogy megváltoztál, meg pár lánynak meg is tetszettem. Szóval hogy lehet ez?
2011. okt. 15. 22:23
1 2 3
 11/22 Walk With Me ***** válasza:
100%
Nyilvánvaló, hogy az emberben is van egy csomó ösztön, ugyanakkor az is nyilvánvaló, hogy az állatokkal ellentétben mi tudunk ezeken uralkodni. A biblia erre úgy hivatkozik mint "szabad akarat". Jó kifogás a gyenge embereknek mindent az ösztönökre fogni, így kibújni a felelősség alól.
2011. okt. 15. 22:52
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira baromira ösztön lény lennél, akkor nem változtál volna meg-állításod szerint-mert ösztönszerűen benned van a szégyenlősség, és a visszahúzódás. Az ember az egyik végletből nem tud átmenni a másikba.

A másik, hogy ösztönszerűen bennünk van a túlélés, a nemi vágy, a másikkal való versengés. Ha mindenki az ösztöneire hallgatna, akkor itt mindenki dugna mindenkivel, mindenki harcolna a másikkal, és minden ember lövöldözne az utcán. Káosz állna be. De mi emberek tudatosak vagyunk, ezért nem az ösztöneink után futunk.

Az állatok futnak az ösztöneik után, mert nekik nem adatott meg más iránymutató(értelmesség.)

2011. okt. 15. 22:52
 13/22 A kérdező kommentje:
Az hogy ez le van írva mind szép és jó. De Ha az emberek viselkedését nézed felületesen látni hogy mindent meghatározott célok eléréséért tesznek. A hiarhiábban betöltött szerep javítása, a szerelem is csak egy eszköz arra hogy a faj fenmaradjon, vagy pl az agresszió más gyenge személyeken arra szolgál hogy a személy nagyobb társadalmi pozícíóba kerüljön. Azt tudod hogy az emberem milyen buták tömegben, tisztára mint egy birkanyáj, egyszerüen arra mennek amerre a többi. Az embereket az ösztöneik irányítják csak azt hiszik hogy amit gondolnak az a tudatuk "szabad akarat" de igazából pont az az ösztön.
2011. okt. 15. 23:00
 14/22 A kérdező kommentje:

ma 22:52

bocsánat nem olvastam el a válaszod.

az a helyzet hogy én nem változtam meg rosszul fogalmaztam, csak színészkedem, csak kisérletezek mit reagálnak az emberek. A többi re csak aza a válaszom hogy, nem pont ez folyik pontosan a világban? Szerintem gondolkodj ezen.

2011. okt. 15. 23:04
 15/22 anonim ***** válasza:

"...lekezelően kezdtem el viselkedeni, ha valami nem tetszik egyenesen megmondom a szemükbe, gunyolódok rajtuk, és ha valami gondjuk van kiröhögöm őket..."

Ízlés dolga...még gimiben volt egy ilyen osztálytársam, és a többiek körében tényleg népszerű volt, engem viszont sikerült kis híján diliházba juttatnia. :/

L/19

2011. okt. 15. 23:24
 16/22 anonim ***** válasza:

"A többi re csak aza a válaszom hogy, nem pont ez folyik pontosan a világban? Szerintem gondolkodj ezen."

Igen, ez zajlik a maga módján. Na de miért? Pont az ösztönre hivatkozva. Pedig mi emberek nem vagyunk hülyék, nekünk megadatott az értelmesség, hogy az állati ösztöneinket visszafogjuk.

Az állatok nem értelmesek. Nem tudják mivel visszafogni az ösztöneiket.

Ha nekünk van egy plusz adottságunk, akkor éljünk vele, és használjuk.

2011. okt. 16. 12:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

normális csajoknál ez nem jönne be.;)

egyébként nem a bunkóság az, ami bejön a nőknek, hanem a magabiztosság. gondolkodj el ezen!;)

2011. okt. 16. 14:12
 18/22 anonim ***** válasza:
Most hiába fogjátok az ellenkezőjét hazudozni, meg azzal jönni, hogy az ember rossz helyen keresgélt, akkor is így van. Az érzések csak akkor válnak fontossá egy nő számára, ha már elmúlt 35 és még nincs senkije, de akkor is inkább számításból, mert tudja, hogy le kell adnia az igényeit, mert különben magára marad.
2011. okt. 16. 20:00
 19/22 anonim ***** válasza:
nekem van több ismerősöm akit azért hagytak ott mert "túl rendes" volt. És mesélte már "érett nő", hogy nem férfias a barátja, mert soha sem veszekszik és nem pofozza meg! "túl rendes"... szóval...
2011. okt. 16. 20:54
 20/22 A kérdező kommentje:

20:00

Az a baj ezzel a világgal hogy az emberek egy rohadt álomvilágban élnek, azt hiszek milyen okosak meg hogy tökéletes, az emberek önmagukról alkotott képe eltorzult. Én hülye vagyok mint a föld és szepnek sem nevezném magam, de legalább beismerem. Van aki folyton a szőke herceget várja, ami persze nem jön meg, és ezért ha megjelenik egy bunkó fiú aki legalább próbálkozik a kiéhezetsége miatt rögtön bekapja ahorgot és ez a lényege az egésznek.

2011. okt. 16. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!