Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h ha a barátnőmnek teljesen berakom akk fáj neki?
Ha szex közben beteszem neki tövig akk mindig mondja h fáj neki és ki kell h vegyem :/ Nem érti h nekem úgy jó érzés! Ez mitől van, meg mit csinálhatnék h ne fájjon neki? Próbáltam lassan is de úgy se jó :S
16/F
Te milyen egy önző kis girnyó vagy! Az előző csajodnak lehet, h azért nem fájt mert neki "hosszabb" a hüvelye, ez olyan mint a pasiknál a pénisz hossza van akinek 14cm van akin 20cm. És NEM lehet kibírni néha sem, mert bizony ha valaki a méhszájadat böködi az nagyon FÁJ!
Ha pl. a barátnőd azt mondaná neked, hogy neki az a jó, ha cibálja a heréd akkor megértenéd és hagynád neki, még akkor is ha neked baromira fáj? Na ugye hogy nem!
"Nem értem mit vannak egyes emberek úgy kiakadva a kérdező életkorán. Ha valaki úgy érzi hogy elég érett hozzá, miért ne lehetne csinálni életkortól függetlenül?"
Olvasd már vissza a hozzászólásait, meg úgy a kérdés alatti szöveget is légyszi! Ha te erre azt mondod, hogy érett, akkor én kibelezem magam! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!