Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h ha a barátnőmnek teljesen berakom akk fáj neki?
Ha szex közben beteszem neki tövig akk mindig mondja h fáj neki és ki kell h vegyem :/ Nem érti h nekem úgy jó érzés! Ez mitől van, meg mit csinálhatnék h ne fájjon neki? Próbáltam lassan is de úgy se jó :S
16/F
Értse meg hogy neked jó, amikor neki FÁJ??? Ennyi erővel ha én kiakarom verni a fogaidat, mert az nekem jó, akkor megtehetném, mert neked megkéne érteni, hogy én ezt élvezem! Ugye így már egészen más lenne...
Nem tudsz mit tenni az ellen, hogy fájjon neki! A lányoknak nem végtelen hosszú a hüvelye és lehet neked pont akkora méreted van, hogy ha tövig beteszed, az már kellemetlen pontot érint, ami igenis FÁJ!! Mit tehetsz, hogy ne fájjon neki? Ne dugd be tövig, ennyi... Ezért nem értem miért van minden pasi fennakadva, hogy nem 20 centis farka van. Hol van egy hétköznapi, normális csajnak akkora "befogadó képessége", hogy önfeledten élvezhessék a szexet mindketten anélkül, hogy arra kéne figyelni, nehogy a srác fájdalmat okozzon a párjának!?
jó de amikor másik lánnyal voltam neki nem fájt!!!
és am ez mennyire fáj nem lehet néha elviselni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!