Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek beigértem egy filmet, de még nem teljesen a barátnőm, és ez egy alkalmas pillanat lehet a csókra ugye?
Figyelt kérdés
A barátnőm most 3 hétig nyaral, de amire hazajön mondtam neki hogy választok egy jó filmet és vagy nála, vagy nálam megnézzük. Tudtok ajánlani valami jó romantikus filmet, vagy valami horrort, mert aztmondta h a horrort nem meri egyedül megnézni, és velem egy jó pillanat lenne, de inkább romantikusat mondajtok ha tudtok?2009. jún. 23. 22:58
1/2 anonim válasza:
Romantikus:P.S.I love you,Szerelmünk lapjai,Ház a tónál,
Horror:Én pl csak a barátommal mertem megnézni a Tükröket.:D
2/2 anonim válasza:
Ha horrort néztek, lehet hogy hozzád bújik :P Átok 1-2, Szem 1-2, Tükrök, rengeteg féle van...
Ha meg romantikusat választasz, elérzékenyül, lehet, hogy tetszeni fog neki a filmválasztásod, hisz a lányok jobban szeretik általában a romantikus filmeket :) PS I love you-> tökéletes film :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!