Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+Ffiak! Mit gondoltok egy 17 és fél éves lányról? Nőnek látjátok már? Működik a kémia? Lenne esélyem ennyi időseknél?
teljesen igazad van Aka Manah...
bár ma pont a buszon voltam és kb 1 50 körüli pasi mellém ült és elég nyíltan bókólt h milyen csinos vok és h lehetne 1 javaslata? mondom igen,mi lenne az? erre Ő:jelentkezzen Szépségkirálynőnek!
hát majdnem megszakadtam..mondom ez most nyiltan bokol te jó ég..az oké,h több idősebbnek jövök be mint korombelinek de ez azért durva volt..:D
21/L
hát szerintem kb 50-55 között volt..de elég fiatalos volt,és sportos,és nem is őszült..XD épp kocsit jött venni ebbe a városba..:D
bár lassan ez inkább átok mint áldás,h csak az idősek találnak meg..:P reménykedtem,h nem nagyon akarja erőltetni a beszélgetést,de tévedtem..és kicsit pofátlanul végig mért és megjegyezte h milyen csinos a farmerom..:D ejj mondom..:D
21/L
én is meglepődtem:D de láttam,h kicsit zavarba jött..:D bár ilyen szituba még nem kerültem egészen mostanáig :D
de valamiért az idősebbeknek bejövök erre kellett rájönnöm...bár nem tom,h miért..:D
21/L
hát igen lehet..bár már tényleg félek tőlük..bár a 30asoktól még jobban..bár mondjuk ők általában elég jó megfigyelők és van,h észrevesznek bennem olyan értékeket amiket a 20as srácok még nem tartanak annak..
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!