Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+Ffiak! Mit gondoltok egy 17 és fél éves lányról? Nőnek látjátok már? Működik a kémia? Lenne esélyem ennyi időseknél?
nem egyszer feküdtem le vele hisz egy pár voltunk..és 21 évesen feküdtem le vele de várattam 3 hónapig..ugy voltam vele,h ha csak szexre kellek neki akkor úgy is tovább áll,bár tény,hogy 1,5hónap után elkezdte mondogatni,h ő nem érzi férfinak magát mellettem és,h soha nem kellett senkinek ilyen sokat udvarolnia..
21/L
Aka Manah
már az elején azt mondta amikor még le se feküdtünk, 1 buli után mikor kicsit többet ivott,h ennek nincs jövöje mert nem 4-5évről van szó és bárcsak 28lennék legalább...de ugy voltam vele,h hátha megtudom változtatni a véleményét,de nem jött össze..majd szakítottunk,utána ujra akarta kezdeni vagyis azt mondta,h hogyne akarna engem ujra de a nézete nem változott..
21/L
azt valaki más írta kedves kérdező..nem én.
21/L
Ja, az ágyban esetleg. Nézd! Egy alig 18 éves lányt nem valószínű, hogy komolyan vesz egy 30 fölötti pasi. Néhányszor meghúz, és szia. Nem érdeklik a gondolataid, a véleményed.
Csak a baj van ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!