Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+Ffiak! Mit gondoltok egy 17 és fél éves lányról? Nőnek látjátok már? Működik a kémia? Lenne esélyem ennyi időseknél?
ez így van..rám pl nehezen lehetne mondani,h ribanc mert ő volt az első férfi az életembe,nagyjából minden téren..:)
21/L
akkor te Nő vagy!! :D ezt is megtudtuk..:D
21/L
az ilyenek csak féltékenyek..és így palástolják a kudarcot h mást leribiznek..
az egyetemi bulikban is ha 1 srác odajön hozzád és látja h nem akarsz vele szóbaállni majd közlöd,h barátod van akk teljesen kifordulnak magukból és leribiznek..az ilyen engem már meg sem tud hatni.. hadd mondják,ha ettől nekik jobb,akkor hajrá..
21/L
igazad van:) bár ha jól belegondolok,volt ,h ugy is leribancoztak,h én még szexuális életet sem éltem..csak elküldtem a srácot és le is k*rvázott..
bár a 30as exemben legalább volt annyi,h 1szersem sértett meg ilyenekkel..max szakítás után amikor féltékenykedett..:)
21/L
18 évesen volt egy kapcsolatom egy 23 évvel idősebb fazonnal. Kiderült, hogy volt már elítélve kiskorú molesztálásáért, és engem azért imádott, mert nagykorú voltam, de kinéztem vagy 15-nek. Ez nem tartott sokáig.
Utána 19 évesen jött egy 17 évvel idősebb, ő nem volt pedo, csak egy naiv kis liba kellett neki, akit rángathat és beveszi a dumáját. Amint megjött az eszem (26 évesen), kirúgtam.
Egyik sem nézett nőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!