Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bemutat a szüleinek. Fölösleges félnem?
Hasonló helyzetben volt a barátnőm is, de nem volt oka félni.:) Nagyon jól elvan a szüleimmel, mondjuk ez szülő függő is. Az hogy kicsit "félsz" az tök normális, de szerintem nem lesz rá sok okod..:)
F/16
Ne színészkedj, mert legközelebb tuti lebuksz.
Ne találj ki történeteket, mert elfelejted.
Ne öltözz nagyon szexin (vegyél vissza egy kicsit) :D:D
Legyél illemtudó, de ne túlzottan, köszönj és a köszönd meg ha kaptál valamit. (tea, süti, vacsora)
Nagy elvárások nem lesznek veled szemben, csak annyi, hogy "normális" lány vagy-e vagy sem. Tehát ha nem lesz el szélsőséges, akkor nyertél.
Utóbbi kérdésedre:
Nem azt fogják figyelni. Hanem azt, hogy milyen vagy EGYBEN. Lásd: 18:02
a lényeg: Ne legyél hülye... én ezzel vágtam el magam barátnőm anyjánál
olyan lakásban laknak aho la garázsból fel lehet menni a lakásba és mi kedvesemmel ott ültünk a garázsba mert dohányoztunk asszem, és megjött a faterja leállitotta a kocsit felment, aztán az anyja is megérkezett megkérdezte: "miért nem mentek fel nem érzitek a benzinszagot?" én meg olyan felyet vágtam mintha évek óta kokóznék és annyit mondtam: "nem"
na azóta nemszeret... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!