Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél 1 hónap után lagziba? Na az van hogy 1 hete vagyunk együtt a barátommal, szeretjük már egymást. Be is mutatott a szüleinek. Na de hívott a barátom lagziba, szeptember elején. Még korainak gondolom, és nem tudom hogy elmenjek-e?
Senkit nem ismerek még, lehet hogy megismerek addig míg pár embert. De nem lenne feszült a helyzet, hogy most én egy idegen vagyok ott.
Nehezen illeszkedek be.
A barátom nagyon szeretné, mert azt mondta minden tesójának ott lesz a barátnője, meg mindenki másnak, csak neki nem lesz ott, és unatkozni fog.
Na mit tennétek?
17/L 18/L
De mivan ha ezt a többiek nem tudják.
Mármint csak a barátom magában eltervezte.
Csak a barátom mondta hogy mennem kell, mert mindenkinek ott lesz a barátnője.Csak neki nem.
Még a mennyaszony és a vőlegény nem is tud rólam!
Szerintem még a szülei sem tudják hogy hívott.
Akkor nem mehetek be ha nem látok meghívót, amin szerepelek?akor megmondom ezt a barátomnak.
Szia! Ha a barátod szeretné, hogy elmenj, akkor menj nyugodtan, és ne csinálj ebből problémát. A barátod biztosan fogja mondani az érintetteknek, hogy szeretné a barátnőjét is vinni, és nincsen ebből semmi probléma.
Hidd el, ez egy teljesen természetes dolog, hogy ha párja van az embernek, akkor ilyen eseményekre nem egyedül megy, hanem vele. És ez független attól, hogy mióta is vagytok együtt, ha szeret. Sok meghívott a legnagyobb eséllyel akkor sem ismerne téged, ha már fél éve járnátok.
Az én ismeretségi körömben legalább is az emberek teljesen természetes dologként kezelik, hogy a párok együtt mennek ilyen eseményekre. Ballagásra, esküvőre, akár családi ebédekre is. Akkor is, ha a pár egyik tagját a többség nem ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!