Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha zaklat az ex?
Figyelt kérdés
ő dobott, fél év után meg vissza sír... hívogat, követ, fenyeget...2011. okt. 10. 15:11
11/19 anonim válasza:
Tedd amit legjobbnak gondolsz magadhoz mérten tudsz tenni LÉNYEG:Semmikép ne hagyd annyiba!
12/19 anonim válasza:
Tapasztalatból beszélek, a rendőrség azt fogja mondani, hogy ha látható testi bántalmazás történik, akkor láltlelet után lehet menni egyenesen a bíróságra. Ennyi oszt viszlát. Lehet persze feljelentgetni, de a kérdezőnek gondolom nem lenne túl sok kedve bíróságra járkálni és bizonyítékokat gyűjtögetni.
13/19 anonim válasza:
Velem is volt màr ilyen, nagyon sokkàig nem is jàrtam sehova mert mindig talàlkoztunk, aztàn cirkusz stb... Egy idõ utàn lekopott. Majd buliba össze futottunk, kiràncigàlt az udvarra, aztàn megfenyegettem, h feljelentem, erre kinevettett, majd beszöktem, megint utánnam jött felvett kivitt, majd meg mondam neki, h elbeszèlgetek a fõnökeivel h miket csinål miutàn kaptam eggyett, ellöktem magamtól beszaladtam. Bejött utànnam és elkezdett megint ràncigàlni, mire begurultam de nagyon és tökön rugtam de ugy hogy mèg nekem is fåjt, majd kapott egy k.va nagy pofont mindenki elõtt, aztán lekopott.
14/19 anonim válasza:
Utolsó: Jól hazudsz, kis feminista féreg.
Ha nő az illető na akkor mivan?
15/19 anonim válasza:
Nem hazudok! Ez tényleg megtörtènt!
16/19 A kérdező kommentje:
Ez az illető férfi
2011. okt. 10. 16:27
17/19 anonim válasza:
18/19 anonim válasza:
Hát ebből a linkből nem igazán az jön le, hogy a rendőrök törnék magukat... A hangfelvételt ráadásul a bíróság sem szokta elfogadni bizonyítékként.
19/19 anonim válasza:
Természetesen alapvetően minden, számukra piszlicsáré ügyben elhajtanak a rendőrök.
De, ha látják a bejelentőn, hogy tisztában van azzal, hogy kötelesek ezzel foglalkozni, megteszik.
És a bíróság pedig elfogadja a hangfelvételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!