Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiút elriaszt hogyha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiút elriaszt hogyha egy làny magabiztos?

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 11:58
1 2
 11/18 LadyLee ***** válasza:
A legtöbb srác világgá fut a magabiztos csajoktól, mert hát mellettük nekik is tökösebbnek kellene lenniük - azzal pedig komoly gondok vannak manapság. Viszont olyannal nem is érdemes kezdeni, aki ettől megijed, tehát ez csak a természetes szelekció része, ami azt segíti elő, hogy többé-kevésbé egymással kompatibilis emberek álljanak össze.
2011. okt. 10. 15:12
 12/18 A kérdező kommentje:
Ha màr a tökössèget szóba hoztàtok... nem szeretem ha egy pasi olyan mint egy csaj. Ha pasi akkor legyen pasi, kell az, h legyen tökös, persze ne legyen egy àllat. Jah, és nem szeretem a nagykèpüsèget sem a fiuknàl, sem a lànyoknàl, az olyanokat megkell cimbàlni, h szàlljanak le a földre.
2011. okt. 10. 15:22
 13/18 LadyLee ***** válasza:
Na pont ezért mondom, hogy igen, egyeseket elriaszt, de azokért nem is kár - azok hajtsanak csak a csöndes kis bizonytalan lányokra, akik mellett játszahatják a megmentőt, nekünk pedig megmaradnak a rendes, férfias és talpraesett pasik.
2011. okt. 10. 16:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez a tökösség is egy trend.Vannak szégyelős pasik is, vannak pimaszok is...szerintem tökmindegy hogy tökös vagy nem az ismerkedésnél...ha tetszik.
2011. okt. 10. 16:28
 15/18 LadyLee ***** válasza:
Nem is elsősorban az ismerkedésnél fog gondot okozni, hanem később, amikor az ember egyszer csak arra ébred, hogy ő hordja a nadrágot és egy nyámnyila anyámasszony katonája mellett sikerült lehorgonyozni...
2011. okt. 10. 16:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha egy srácnak nehezen megy a nyitás idegen lánnyal,( aki pláne még szemezni se szemezik vele, de elvárja hogy csak úgy odamenjenek hozzá ) az nem azt jelenti, hogy egy nyámnyilla, tutyimutyi lenne a kapcsolatban is...nem értem miért kell erre következtetni.Én is ilyen vagyok, nehezebben megy a nyitás mert emotiv vagyok és régebb szégyelős voltam, de azokkal akiket ismerek, teljesen magabiztos vagyok és döntőképes, felszabadult stb....és sose szerettem papucsként létezni egy kapcsolatban, mert van nekem is személyiségem....
2011. okt. 10. 17:19
 17/18 LadyLee ***** válasza:

Nem arról volt szó, hogy egy srác bizonytalan ismerkedéskor, hanem arról, hogy elriad a magabiztos lányoktól. A kettő teljesen más. Ha te bizonytalan vagy ismerkedéskor, akkor feltételezem, hogy esetleg pont kedveled, ha egy lány magabiztosabb és mondjuk mer kezdeményezni.

Arról nem is beszélve, hogy szerintem itt nem is csak a kapcsolatok terén lévő magabiztosságról volt szó, hanem úgy általában.

Csak azt mondom, hogy aki megriad egy magabiztos csajtól, az jobb is, mert valószínűleg úgysem illenének össze.

2011. okt. 10. 17:25
 18/18 anonim ***** válasza:
A magabiztosságot egyesek összetévesztik az önteltséggel,beképzeltséggel...Akkor látom gondnak, azt hogy egy lány magabiztos, hogyha mondjuk sikereit, jó fizetését visszatükrözve akarja látni a srácban...ilyenkor sok srác rájön, hogy a csaj jobb nála...és igy nem lehet "domináns férfi" akire felnéz a barátnője...mindig megvan ez a férfiakban, hogy jobbak kell legyenek mint a nő, értem itt a fizetést,parkolást stb. stb.
2011. okt. 10. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!