Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket elriaszt ha egy csajszi?
Figyelt kérdés
... kolerikus alkat, de ugyanakkor nagyon aranyos, és jófej? :-D
Mármint hogy titeket nem riaszt-e el ha egy csaj határozottabb, akaratosabb?
(Kolerikus: „Tudom, ki vagyok, és mit akarok!” Az őselemek közül a kolerikus a tűz típus. Ennek a személyiségtípusnak már a megjelenése is tetterőt sugároz,személyiségének izzása a körülötte élők szempontjából egyaránt lehet motiváló és kellemetlen is... Nem veszik el a részletekben, és nem sértődik meg, mint a melankolikus. Erős akaratú, céltudatos.)
2011. jún. 22. 10:27
1/26 anonim válasza:
Isten mentsen meg az ilyen csajoktól. Ezekből lesz a parancsolgató feleség. Rémálmaimba se.
2/26 anonim válasza:
Sokkal inkább, mint egy "bőgőmasina" aki minden második szón megsértődik:D
3/26 A kérdező kommentje:
Nme érzem magam hárpiának,egyáltalán :-D
2011. jún. 22. 10:37
5/26 anonim válasza:
Attól függ mire használja a céltudatosságot.
6/26 A kérdező kommentje:
Hát "középutasnak" érzem magam:-D
2011. jún. 22. 10:46
7/26 anonim válasza:
egyáltalán nem, sőt. számomra egy kapcsolat alapja az őszinteség, így ha még ki is mondja mit gondol, az a legjobb.
8/26 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, kedves kérdező :)
Párom mellé szükség is az "irányítás" és a határozottság, különben már rég elvesztünk volna. Ő nem bánja, én nem bánom, általában kész tényekkel állok elé, és abból választhat.. :D
18/L :D
9/26 anonim válasza:
Az agyban lehet neha felul,de azon kivul az en szavam legyen az elso (: 21F
10/26 A kérdező kommentje:
utolsó, én jobban szeretem mikor engem is(próbálnak) irányítani, ugyanolyan akaratosak mint én.. :-) csak abból hosszútávon nem sülne ki semmi jó..:-D
2011. jún. 22. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!