Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket elriaszt ha egy csajszi?
... kolerikus alkat, de ugyanakkor nagyon aranyos, és jófej? :-D
Mármint hogy titeket nem riaszt-e el ha egy csaj határozottabb, akaratosabb?
(Kolerikus: „Tudom, ki vagyok, és mit akarok!” Az őselemek közül a kolerikus a tűz típus. Ennek a személyiségtípusnak már a megjelenése is tetterőt sugároz,személyiségének izzása a körülötte élők szempontjából egyaránt lehet motiváló és kellemetlen is... Nem veszik el a részletekben, és nem sértődik meg, mint a melankolikus. Erős akaratú, céltudatos.)
Nos, ha kitöltenék egy ilyen személyiségtesztet tuti más jönne ki, de szerintem én is ilyen vagyok.
És valamilyen fantasztikus oknál fogva én karakán férfit szeretnék magam mellé.
Bár azt mondják 2 erős természet nem fér meg egymás mellett.
Szerintem csak akkor jó, ha a pasi nálad is határozottabb.
Én sajnos elég makacs, öntudatos és kemény tudok lenni, fiúkkal érzem jól magam, összességében elég határozott stílusom van, amivel tisztában vagyok, hogy rengeteg srácnak nem jön be, mert mellettem nem érzik magukat férfinak. Ebből kifolyólag én se érzem mellettük nőnek magam.
Szerencsére nekem nagy mázlim van a barátommal, ő tipikusan az-az "alfahím" kategória, akinek soha semmikor ne mondjanak nemet, mindig vezető-irányító pozícióban akar lenni, és neki direkt tetszik, hogy "nem tud engem megtörni". Szerinte a behódolós csajok unalmasak, én meg kihívás vagyok.
Így is lehet nézni a dolgokat. Ha ilyen vagy, mindenképp határozott srácokat keress, mást zavarni fog, hacsak nem ilyen anyámasszony katonája, de őket nem tartom túl férfiasnak. :)
20L
Radikális és racionalista jellem vagyok vagy szóval engem nem tudnál elnyomni és legalább tartanád a szintet velem. Amúgy megbeszélés párti vagyok szóval nem zavarna. De ha parancsolgatós vagy akkor távozz sátán mert nekem max az Isten más nemigazán...
18/F
00:28-as
Azt hiszem hasonlítunk, de úgy érzem tőlem félnek a férfiak. Pedig ugye ez hosszabb idő után jön elő, külsőre nem is látszik.
Sajnos kevesen vannak, akik szeretik a kihívásokat. :)
23:27-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!