Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket elriaszt ha egy csajszi?
Figyelt kérdés
... kolerikus alkat, de ugyanakkor nagyon aranyos, és jófej? :-D
Mármint hogy titeket nem riaszt-e el ha egy csaj határozottabb, akaratosabb?
(Kolerikus: „Tudom, ki vagyok, és mit akarok!” Az őselemek közül a kolerikus a tűz típus. Ennek a személyiségtípusnak már a megjelenése is tetterőt sugároz,személyiségének izzása a körülötte élők szempontjából egyaránt lehet motiváló és kellemetlen is... Nem veszik el a részletekben, és nem sértődik meg, mint a melankolikus. Erős akaratú, céltudatos.)
2011. jún. 22. 10:27
13/26 A kérdező kommentje:
jaj, a 10:50-es utolsónak megy a válasz!:-D
2011. jún. 22. 11:12
14/26 A kérdező kommentje:
nem tök mind1?:-D
2011. jún. 22. 11:13
15/26 anonim válasza:
Hát a keresztanyám vallotta mindig azt, hogy a jó asszony ott kezdődik, hogy van akarata, és én ezzel egyet is értek. Engem nem riasztana, sőt imponálónak tartom, amíg racionálisan határozott (ergo határozott, és nem akarnok). Engem inkább a nagyon bizonytalan nők riasztanak, akiket mindenre noszogatni, bátorítani kell, ami nem párkapcsolat.
16/26 anonim válasza:
Most még azt mondom nem hangzik rosszul, de hoszzútávon lehet megőrülnék.
18/26 A kérdező kommentje:
utolsó, ha ha :-P :-D
2011. jún. 22. 13:37
19/26 anonim válasza:
Nekem bejönek Én ugy is nyugot természetű vagyok hagy legyen akaratos :) én csak örülök :) Szerintem egyáltalán nem baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!