Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a magyar tanárnőmbe.23 éves lány vagyok. Veletek volt már hasonló eset?
Én is hasonlót éreztem az egyik volt tanárnőm iránt, lány vagyok. Nem szerelem volt ez, csak hasonló érzés, nagyon szerettem. Hajlamos vagyok egyébként tanárokba "szeretni". Férfiakba is. Ez inkább túlzott tisztelet, fölnézés, rajongás. 14 évesen viszont egy barátnőmbe voltam szó szerint szerelmes, amit máig nem értek......
18/L
Nem volt még ilyen eset velem. Soha nem voltam 23 éves LÁNY, aki MAGYARÓRÁRA JÁR...
Hányszor buktál? 5-ször?
En hetero vagyok, de mar beleestem parszor lanyokba, leginkabb tanaraim v könytaros maca volt, mert annyira intelligensek es csinosak voltak, reszemröl talan inkabb rajongas volt, felszedni nem allt celomban, de folyton lekötött a bamulasuk.Az irodalom meg különösen szexi tantargy egy szep tanarneninek szoval megertelek:)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!