Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék megismerkedni 16-18 éves ázsiai lányokkal? (én magyar vagyok) egyáltalán foglalkoznak ők kivülállókkal?
A válasz megírásának időpontja: ma 21:58
Aki megteheti az körbepróbálja az össze nemzetiségű pics@t. Te meg ha fajgyűlölő vagy, akkor magad b@szogasd!!!
21:58
undorodom a magyar nőktöl
hiába szépek... a szépség nemminden
egy ázsiai vagy akármilyen más nőben azert legalabb van valami erkölcs,+ 1 csomó más dolog
a magyar nők nek kur vanagy 100aléka diszkoban k*rvul meg iszik meg erkölcstelen ( a korosztályom )
Én is nő vagyok, magyar nő! És sajnálom, de én népesítem a erkölcstelen, alkoholista, drogos discos csajok körét, mert nem járok bulizni, és nemvagyok egy ocska k*rva!
Férjnél vagyok, és bár utálom a r*bancokat, akkor úgy vagyok vele, hogy inkább fehér nőkkel kéne a fehér férfiaknak összefeküdni...
Undorító, hogy mindenki megk*r manapság mindnekit!
Húzott szemű maradjon a húzott szemü pasiknál, a fehér meg a fehérrel! Ez a normális!
10:39
te korombéli vagy???
te 16-18 éves korosztályba tartozol???
akkor miről is beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!