Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Örülnétek, ha buszmegá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Örülnétek, ha buszmegállóban, buszon megszólítana egy fiú titeket ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 23:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
65%
Mert attól, hogy nekem volt 1 olyan alkalom, hogy odajött egy lány, vagy az utánam válaszolónak 2, még alapesetben illene nekünk nyitnunk feléjük és nem fordítva.
2011. okt. 3. 21:24
 22/29 A kérdező kommentje:

én nyithatok, nem néznek úgy rám, nekik csak a magas, hústornyok kellenek

egy alacsoyn, vékony srác meg...

2011. okt. 3. 21:31
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó, de attól még kénytelen leszel. Nem várhatod, hogy a lány kezdeményezzen, mert ilyen kb szökőévenként 1* van.
2011. okt. 3. 21:40
 24/29 A kérdező kommentje:
jó nyitni fogok és megírom, hogy koptattak le!!
2011. okt. 3. 21:45
 25/29 anonim ***** válasza:
Egyébként mivel szoktál nyitni? Egyből kezdesz azzal, hogy bejön neked stb, vagy próbálsz szimplán beszélgetést kezdeményezni, aztán szépen lassan...?
2011. okt. 3. 21:49
 26/29 anonim ***** válasza:

hát ha így állsz hozzá...

példát vehetnél Amerika kapitányról

2011. okt. 3. 23:30
 27/29 A kérdező kommentje:

de ha egyszer hiába vagyok rendes, ha meg bunkó nyomulós vagyok akkor meg azért koptatnak le

igaz ezen eseteknél mindig részeg voltam, de most már józanon is fogok nyitni!!

2011. okt. 3. 23:57
 28/29 anonim ***** válasza:
Talán léteznek ilyen lányok, persze attól függ milyen a lány beállítottsága, hangulata éppen. Ha jó napja van és nyitott személyiség akkor van rá esély, de ha zárkózott típus, vagy rossz a hangulata, akkor aligha.
2011. nov. 25. 13:49
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. febr. 22. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!