Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Örülnétek, ha buszmegá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Örülnétek, ha buszmegállóban, buszon megszólítana egy fiú titeket ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 23:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Velem volt ilyen mikor még Pesten éltem, nem tudom honnan bukkant fel, egyszer csak mellettem volt, sétáltam, egy jó hosszú szakaszon elkísért, meg is nevetett, meg el akart hívni vhova, de időre mentem, és rövidre zártam a beszédet..

:)

Amúgy könnyű szóba elegyedni velem, nem tudom miért, állítólag barátságos tekintetem, de szcsére jók a tapasztalataim, pár szó, de semmi több. Igaz először furi volt, lestem is..

2011. okt. 3. 00:09
 12/29 anonim ***** válasza:
én örülnék :)
2011. okt. 3. 06:48
 13/29 A kérdező kommentje:

Bevallom őszintén több pozitív választ vártam, mert higgyétek el nekem sem lenne könnyű ismeretlen lányokat leszólítani, de annyit csalódtam az ilyen szórakozóhelyeken lévő lányokban, hogy több esélyt látok egy buszmegállóban találni normális lányt vagy szimplán az utcán leszólítva.

Utolsónak köszönöm, legalább van, aki örülne nekem :)

vagy nem, ha meglátna. :D

Persze kinek ki jön be. :)

Sok lánnyal szoktam szemezni, de van, aki rám sem néz, gondolom érdemesebb lenne olyan lányokat megszólítanom, akikkel volt legalább valami szemkontaktus vagy mosolyváltás. :D

2011. okt. 3. 17:14
 14/29 anonim ***** válasza:

Engem 1 csaj szólított le nemrég a buszon. Hát meglepődtem annyi szent. Próbáltam finoman lerázni, nem mert bajom lett volna a külsőjével, kapcsolatom sem volt, csak épp teljesen más gondom volt, és eléggé siettem. Ettől függetlenül, nekem jó élmény volt:D, nem hiszem, hogy fordítva 1 lány ettől rosszul érezné magát. Mindenki örül annak, ha tetszik valakinek. Na, csak arra akarok kilyukadni, hogy azért nem a legjobb módszer utcán, buszon leszólítani valakit, mert az embereknek általában célja van, és nem mindig ér rá valakivel összeismerkedni, még ha szeretne is. Szóval számítanod kell erre is.

18F

2011. okt. 3. 19:37
 15/29 A kérdező kommentje:
18F, te biztos magas és jó képű vagy, vagyis.
2011. okt. 3. 19:38
 16/29 anonim ***** válasza:
Kb. 175 magas vagyok, nem gyúrok, nem tartom magam csúnyának, de kimondottan jóképűnek sem, és nem vagyok 1 csillivilli szarokban járkáló divatb.zi sem.
2011. okt. 3. 19:50
 17/29 A kérdező kommentje:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:50

akkor mázlid volt, ami nekem sajnos eddig nem volt még párkapcsolati életben :/

2011. okt. 3. 19:52
 18/29 anonim ***** válasza:

"18F, te biztos magas és jó képű vagy, vagyis."

Nem kell kimondottan magasnak meg jóképűnek lenned. Nálam így buszozás közben egy éven belül 2 lány is kezdeményezett, és nem vagyok egy adonisz. Jó mondjuk ronda sem vagyok. :)

2011. okt. 3. 20:59
 19/29 A kérdező kommentje:
nekem csak szemezések vannak, már amelyik lány szemez meg babrálja a haját, miután észrevette, hogy nézem, már ha ez jel egyáltalán
2011. okt. 3. 21:04
 20/29 A kérdező kommentje:
akkor nálam miért nem kezdeményezett még egy lány sem buszon, pedig nem harapnám le a fejüket, mindenkivel kedves lennék, aki végre megtisztelne függetlenül, hogy bejön-e külsőre vagy sem
2011. okt. 3. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!