Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bennem van a hiba, vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a hiba, vagy mit nem értenek a fiúk?

Figyelt kérdés
Regisztráltam egy oldalra, hogy tudjak írni egy általam kedvelt játék fórumjára. Direkt bejelöltem, hogy nem keresek párkapcsolatot, és alig van rólam információ, mégis állandóan bepróbálkoznak. Nagyon jól esik ha valakinek tetszek, de azért idegesít, hogy mi nem érthető? Még én érzem magam rosszul, mert nem akarok senkit megbántani, meg barátkozni szívesen barátkoznék. De amikor úgy kezdi, hogy megtetszettem meg minden, akkor már nem lehet felhőtlenül barátkozni, hisz ott az elvárás, hogy tetszek. Vagy fiúk ti el sem olvassátok, csak ránéztek a képre, és ennyi?
2011. okt. 1. 17:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ez nem facebook, és mielőtt válaszolsz, olvasd el a kérdést meg a kommenteket is: KÖTELEZŐ a kép saját magunkról.
2011. okt. 1. 18:08
 12/14 anonim ***** válasza:
45%

Oké, értem én. De honnan tudják egy tök idegenről, aki egy számítógép mögött ül, hogy hogyan néz ki? Onnan, hogy feltesz egy képet. De ha azon a képen valaki más szerepel, akkor se fogják tudni, hogy az valaki más képe. Érted?

(Ha nem, akkor tényleg nem értem, hogy mire mozdulnak rá. Bár lehet, hogy pont erre...)

2011. okt. 1. 18:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát, én nem nagyon tartogatok random idegen emberekről képet a gépemen, amit meg a netről töltök le azt az oldal is megtalálja, aztán majd törlik. Ezen kívül tisztelet is van bennem hogy másokat nem töltögetek fel magam helyett. Meg aztán miért kéne bújkálnom? Az, hogy lány vagyok, rögtön feljogosít mindenkit, hogy "rámmásszon", és nekem kéne titkolnom a nemem vagy a kinézetem? Lehet, hogy furán gondolkozok, de nem értem.
2011. okt. 1. 18:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen ne reagálj.
2011. okt. 1. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!