Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinek nincs kocsija...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek nincs kocsija akkor már nem is ember a nők szemében?

Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 12:49
1 2
 11/19 napietus ***** válasza:
23%
nem írtam, hogy nehéz volt...csak arra céloztam, hogy ez inkább azoknak lehet talán fontos, akiknek nincs, és szeretnék, ha valaki fuvarozza őket.
2011. okt. 1. 13:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"ez inkább azoknak lehet talán fontos, akiknek nincs, és szeretnék, ha valaki fuvarozza őket"

tudtam én, hogy bkv sofőrnek kellett volna menni ...... :)

2011. okt. 1. 13:47
 13/19 anonim ***** válasza:
67%

"napietus.blog.hu válasza:

nekem 17 éves korom óta van kocsim, szóval nem szorultam rá egy pasi kocsijára sem. de mondjuk 20 körül már az sztem minimum elvárható, hogy jogsija legyen. ne már mindig ő ihat, én vezetek felállás legyen :D

29/N"

Ostoba...

2011. okt. 1. 15:54
 14/19 anonim ***** válasza:
47%

Ciki, nem ciki, sose néztem, hogy van-e a srácnak autója, jogsija... Volt 3 komoly kapcsolatom, egyiknek sem volt semmije. Sose ez volt a mérce, meg a pénz, meg a szülői háttér.

Tök korrekt volt, hasonló hátterünk volt, és szépen buszozgattunk, vonatoztunk. :D

Csak a pcsák mennek arra, hogy legyen a srácnak autója, legyen ki viszi vásárolni, persze fizesse is a legújabb magassarkút és miniszoknyát.

Ha van autód, az csak a csóri pcsáknál előny, a normálisabbaknak igazából lényegtelen.

2011. okt. 1. 22:10
 15/19 napietus ***** válasza:

a szociális demagógia az, amikor azt mondjuk a népeknek amit hallani akarnak. göbbels írta le a 30-as években ennek a lényegét, azóta is eredménnyel használja az összes politikus. látom, nektek is ez kell, fiaim, mert az őszinteségre nem vagytok vevők.

szóval fentiek fényében helyesbítem korábbi hozzászólásaimat:

abszolút nem számít, tud-e vezetni az ember vagy nem, minden vágyam volt tizenéves korom óta, hogy egy pasi magánsofőrje legyek. persze, szívesen viszem mamához, nénikéjéhez, kocsmába, bulizni, operabálba, bárhova. neki csak be kell ülni a kocsim tetszőleges ülésébe és bemondani a címet, 'oszt már megyünk is.

na, így már tetszett :D?

2011. okt. 4. 13:39
 16/19 anonim ***** válasza:
67%

A válasz megírásának időpontja: 10-01 13:15

Irigy vagy látom.Mér nem teszel te is,hogy pazar életed legyen,hm?Tessék tűzzél ki célokat valósitsd meg,annyira unom,már,hogy szidjátok akinek van pénze,meg élete,meg IGÉNYEI.Lehet neked nincs neked megfelel a szürkeség,de könyörgöm ne nézzél már le mást mert van neki,képzeld nekem bomba nőm van,nem is vagyok hajlandó leadni,szeretek nyaralni,luxus helyekre,wellneszezni,mellettem feszít a hosszú apolt hajú fitnesszes alakú csajom.És akkor,csak tudod én ezér megdolgoztam és nem a otthon zsörtölődtem,meg néztem sörrel a TV-t,hanem keményen dolgoztam és keményen dolgozok is.Nem vagyok lusta cselekedni,tudod te mi munka van ebbe,hogy valaki elérje azt amiket írtál,fogalmad sincs,gondols el,tudod célok,amiket részcélokra osztunk és összeáll egy nagy dolog,és kemény munka mögötte,könnyű fikzni,tessék csináld meg ott a lehetőség,igen,ehhez viszont meg kell mozdulni ez Alekosz nézésével nem fog menni.

24F

2011. okt. 4. 13:47
 17/19 anonim ***** válasza:
63%

ma 13:47

Szerintem ő fogalmazta meg a legjobban.

Én mondjuk nem várom el egy sráctól, hogy legyen kocsija, de én vagyok húsz éves. Viszont egyet értek a 13:47-essel, én kőkemény végigmelóztam a nyaraimat olykor reggel nyolctól este nyolcig, főiskola mellett a délutánokat, eljárok rendszeresen sportolni, hogy szép alakom legyen, adok magamra, ápolt vagyok, és mivel én 20 évesen képes vagyok mindezt elérni, teljesen önerőből, mivel a szüleim egyáltalán nem tudnak támogatni pénzzel, én elvárom, hogy a barátom, akivel járok, ugyanúgy képes legyen fizetni magának egy mozit, vagy bármit, ne anyukától lejmoljon mindig. De olyan ez, mint a kövér férfiak/nők sipánkodása, hogy jajj engem miért nem fogadnak el így ahogy vagyok?...

Nem kell, hogy egy srác audival rohangáljon, de az sem valami vonzó, hacsak teng-leng a világban, és az egész napos kockuláson kívül semmiért nem képes küzdeni, mert büdös neki a munka...

20L

2011. okt. 4. 14:19
 18/19 anonim ***** válasza:
67%

Köszi szépen utolsó.Látom egyre többen vagytok normálisak akik egyet értenek nem szokványos ambivalens nézeteimmel :D

Faxa csaj vagy helyes,ilyen maradj.Én is ugyanez,dolgozok,vállalkozó vagyok,egyetem is,edzek heti négyszer másfél két órát,hogy kiváló legyen a testem,hajam mindig belőve.Én amíg sokan fekve hányóba fetrengenek addig én pumpálom a vasat vagy a következő szoftveremet fejlesztem,vagy önképző tréningeken vagyok,vagy építem az üzletemet,vagy olvasok,ennyit erről.Mindent lehet csak akarni kell.

Tök jó csaj lehetsz utolsó,ez igen,LÁNYOK élő példa,tessék róla példát venni,a ,,ha szeretsz akkor fogadj el így is duma"-t felejtsétek el,mert pofára estek, környezetembe most tette a haver lapátra a csajt,mert,hogy ő fogadja így is el,hogy alaktalan és nem edz,igen ő vesztet többet a cici kiesett a szájából,pedig a haver a p_csáját is kinyalta,de szó szerint is.De számtalan ilyen van,tessék odafigyelni,célok kitűzése,sport,meg ilyenek és mindenki képes rá.

24F

2011. okt. 4. 14:54
 19/19 anonim ***** válasza:
67%
Osztom a véleményeteket, én is ugyanígy gondolkodok a témával kapcsolatban. Úgy nem lesz se autója, se háza senkinek, hogy otthon ül a p.csáján. El kell menni dolgozni, félre tenni a pénzt, folyamatosan fejlődni stb. Akkor lesz jobb, szebb életem, ha teszek is érte és nem a csodát várom. A lehetősége mindenkinek megvan, csak valaki él vele, valaki nem. Persze tudom, hogy nem indul minden ember egyenlő eséllyel. 22F
2011. okt. 4. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!