Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek nincs kocsija akkor már nem is ember a nők szemében?
nekem 17 éves korom óta van kocsim, szóval nem szorultam rá egy pasi kocsijára sem. de mondjuk 20 körül már az sztem minimum elvárható, hogy jogsija legyen. ne már mindig ő ihat, én vezetek felállás legyen :D
29/N
Napietus te akkor egy taszító, ellenszenves, undorító ember vagy, igazi antinő, pont az ellenkezője vagy annak mint amilyennek egy nőnek lenni kéne. Hülye, közönséges, piás, pénzes kis szánalmas gyökér vagy, ráadásba még reklámozod mellé a 29 éved, röhej.
Minimum a jogsi mi? Azért tart itt a világ, mert már mindenkinek minimum a 200 colos plazma tévé, 2 kocsi, nyaralás, apádfasza, csak azt felejtitek el, hogy mi a fäszt fogtok enni ha felélitek a pazarlásotokkal, divathajszolással azt amink van.
"nekem 17 éves korom óta van kocsim, szóval nem szorultam rá egy pasi kocsijára sem."
Pénzes szülőkkel könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!