Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinek nincs kocsija...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek nincs kocsija akkor már nem is ember a nők szemében?

Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 12:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
igen
2011. okt. 1. 12:51
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
ezaz engem is macskának néznek állandóan ugy hívnak "cicám"
2011. okt. 1. 12:52
 3/19 napietus ***** válasza:
15%

nekem 17 éves korom óta van kocsim, szóval nem szorultam rá egy pasi kocsijára sem. de mondjuk 20 körül már az sztem minimum elvárható, hogy jogsija legyen. ne már mindig ő ihat, én vezetek felállás legyen :D

29/N

2011. okt. 1. 12:56
 4/19 anonim ***** válasza:
38%
hát persze. biztos ez a baj...........
2011. okt. 1. 12:56
 5/19 anonim ***** válasza:
53%
Azért ez így nem teljesen igaz. Ugyanis nem elég, ha van autód, attól még mindig nemfognak emberszámba venni. Annak az autónak BMW-nek kell lennie. Nekem higgy, én tudom a "receptet"
2011. okt. 1. 12:57
 6/19 Róbert Nagyúr ***** válasza:
igen 7-es bömössel már lehet tekintélyed.
2011. okt. 1. 13:01
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kocsi nélkül egy kisfiú vagy a szemükben.
2011. okt. 1. 13:08
 8/19 anonim ***** válasza:
73%

Napietus te akkor egy taszító, ellenszenves, undorító ember vagy, igazi antinő, pont az ellenkezője vagy annak mint amilyennek egy nőnek lenni kéne. Hülye, közönséges, piás, pénzes kis szánalmas gyökér vagy, ráadásba még reklámozod mellé a 29 éved, röhej.

Minimum a jogsi mi? Azért tart itt a világ, mert már mindenkinek minimum a 200 colos plazma tévé, 2 kocsi, nyaralás, apádfasza, csak azt felejtitek el, hogy mi a fäszt fogtok enni ha felélitek a pazarlásotokkal, divathajszolással azt amink van.

2011. okt. 1. 13:15
 9/19 napietus ***** válasza:
22%
13:15, kértem én tőled kölcsön? benzinre, kocsira, viszkikólára vagy bármire? nem emlékszem ilyesmire, szóval pofikád súlyba...
2011. okt. 1. 13:17
 10/19 anonim ***** válasza:
86%

"nekem 17 éves korom óta van kocsim, szóval nem szorultam rá egy pasi kocsijára sem."

Pénzes szülőkkel könnyű...

2011. okt. 1. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!