Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen álszentek a lányok?
Ezen az oldalon a legtöbb azt mondja, hogy ő inkább választana egy nem túl jóképű, kedves pasit, aki szereti, mint egy jóképű, gazdag férfit. Természetesen ez hazugság, és valljuk be, érthető, hogy miért az utóbbit választanák.
DE! Miért kell álszenteskedni? Kit akarnak meggyőzni arról, hogy őket nem a külső illetve pénz érdekli? Saját magukat?
„Ha előtted megjelenne egy jó nő és egy csúnyácska lány, te melyiket választanád csak úgy kapásból? A hülye se választja a csúnyát, ez természetes. Akkor meg mit puffogsz itt? Te se vagy jobb!”
Igen, pasi vagyok és jó csajokat akarod megdugni, mert másra úgysem jók. Felvállalom és nem hazudozok még önmagamnak sem, hogy nekem sokkal fontosabbak a belső értékek és, hogy mennyire nem számít a külső, veletek ellentétben.
„Mint ahogy a példám is illusztrálja. Amint írtam, a két jelentkező közül nem a gazdagabbat választottam, aki ráadásul az elején még nagyon is bejött, hanem a másikat.”
Igen, persze, mondogasd csak. Nyilván ide azt írsz amit akarsz, te és a több ezer nő vagytok a kivételek. Hogyne.
tegnap 21:40
Miért hazudtam volna, ez névtelen fórum, nem tudom fényezni magam, a kutya nem tudja, ki vagyok, senki sem fog vállon veregetni, hogy ez igen!
Gazdagot választhattam volna sokat, régebben olyan körökben mozogtam. Sajnos később kiestem ezekből a körökből, nem a pasik miatt sajnos, hanem az anyagiak miatt.
Akibe aztán beleszerettem, nálam sokkal rosszabbul állt anyagilag. Elég csúnya vége lett a kapcsolatnak, hiába volt nagy szerelem, nem tudtunk együtt élni, nem illettünk össze.
Utána többen udvaroltak, egyik akit már említettem, ő sem volt milliomos, de elég jól állt anyagilag, hozzám képest meg pláne, ő tetszett meg nagyon első látásra. De aztán egy-két randi után kiderült, hogy nem érzem annyira jól magam vele. A másik már jobban volt sorolható a gazdag kategóriába, tőle mindent megkaphattam volna, rendes is volt, kedves, sokat beszélgettünk, de nem szerettem vele, ő a mai napig jó haver maradt. Ugyanakkor ismertem meg a férjem is, na, róla aztán mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy gazdag, mégis őt választottam és az elmúlt majdnem három évben annyi szeretetet kaptam tőle, mint eddig még egy férfitól sem.
Ez nem így van utolsó, nekem eddig akadt pár normális szép barátnőm, pedig nem vagyok se jóképű, se gazdag. Ezt csak a saját megnyugtatásodra mondod. Ugyanúgy vannak álszent férfiak, mint álszent nők, és ezt mint férfi mondom!
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!