Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen álszentek a lányok?
Ezen az oldalon a legtöbb azt mondja, hogy ő inkább választana egy nem túl jóképű, kedves pasit, aki szereti, mint egy jóképű, gazdag férfit. Természetesen ez hazugság, és valljuk be, érthető, hogy miért az utóbbit választanák.
DE! Miért kell álszenteskedni? Kit akarnak meggyőzni arról, hogy őket nem a külső illetve pénz érdekli? Saját magukat?
ma 16:48
Nem puffogok, röhögök. Bocs. XDDD
hát persze, h érzékeny pont! te nem lennél felháborodva, ha rólad azt feltételeznék, h csakis a nagymellű lányok érdekelnek, akik minimum 30 centis sarokban járnak és kőgazdagok? nézzél már magadba bunkó!
ahelyett, h folyton másokban látod a hibát, javítsd ki a tieidet!
sosem érdekelt az,h kinek mennyi pénze van,mivel én miindig a legköltséghatékonyabban oldottam meg mindent, szóval nekem igazán nem oszt, nem szoroz. de TERMÉSZETESEN ezt csak úgy írom falból és álszent vagyok.hát persze.
,,az álszentség és a kétszínűség is mind-mind női tulajdonság. ezek tények, kár ezen puffogni, el kell fogadni."
Nagyon tévedsz kiskomám egy csomó pasit ismerek, akire tökéletesen illik a leírás(pl exem, aki meg is csalt). Arról nem is beszélve, hogy amit ti csináltok itt az is álszentség.
Ó anyám. Azért nem csak egyoldalú kedves utolsó. Ha előtted megjelenne egy jó nő és egy csúnyácska lány, te melyiket választanád csak úgy kapásból? A hülye se választja a csúnyát, ez természetes. Akkor meg mit puffogsz itt? Te se vagy jobb!
(Az persze már más, ha mind kettőt jobban megismered, DE amíg csak külső alapján döntesz, hát persze, h azt választod, aki neked jobban bejön. Szóval állj le.)
01:47
Ez hülyeség, vagy kevés nőt ismersz. Mint ahogy a példám is illusztrálja. Amint írtam, a két jelentkező közül nem a gazdagabbat választottam, aki ráadásul az elején még nagyon is bejött, hanem a másikat.
De az tény, hogy nem is az alapján döntöttem, hogy melyik volt akkoriban velem a kedvesebb, mert mindketten kedvesek voltak.
Nem értem, egyes (főleg fiatalabb) srácok miért vannak vérig sértve, hogy ha egy nő nem választja őket, csak azért, mert tudnak kedvesek is lenni? Ez egy jó tulajdonság, de azért ha jobban belegondolunk, kedves lenni szinte mindenki tud, ha nagyon akar. Még az általatok "bunkónak" fémjelzett pasik sem úgy mutatkoznak be, hogy: "Szia, bunkó vagyok!"
Én rengeteg kedves, aranyos, rendes pasival találkoztam már, de egy kapcsolatban ez csak egy tényező. Ha amúgy nem vonzódunk hozzá, csak épphogy kedveljük, nem sokat érünk vele.
De tény, hogy vannak azért sokan, férfiak is, nők is, akik a külsőre, vagy a pénzre, vagy a népszerűségre buknak. Nekik vagy még nem voltak senki iránt igazán komoly érzelmeik, vagy már voltak, de csalódtak benne és ezek után el akarják kerülni, hogy beleszeressenek valakibe.
tegnap 12:31 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!