Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Vasalt haj, vagy "természetes"? Kinek mi jön be?
nekem a gondor haj tetszik :)
de ha valakinek semmilyen haja van, vagyis csak kicsit gondor es inkabb szanaszet all, akkor sokszor jobban all ha vasalja vagy gondoriti.
akinek viszont egyenes haja van, nem ertem minek teszi tonkre csakhogy meg 1 picit egyenesebb legyen. meg azokat sem akiknek amugy gyonyoru gondor hajuk van es allandoan kinlodnak h vasaljak es sipakolnak ahogy 1 picit parasabb a levego mert osszeugrik a hajuk. katasztrofa.
szerintem a gndor haj sokkal szebb, kulonlegesebb.
vasalom a hajam naponta. bnőm elsem tudna képzelni vasalatlan hajjaj amikor reggel felkelek mindig kacarászik h úgy nézek ki mint 1 Sziú indián.:D
bár nekem fél évente kell hajvasalót venni mert a hajfesték ahogy kopik. beleég a kerámia lapba és angyon csúnya 1 idő után.:S
17/F
teljesen mindegy, két fontos dolog:
1, jól álljon a csajnak
2, szívesen viselje a csaj, ne kényszerből
F/20
Jó helyen kérdezted mit ne mondjak...
Ekkora ügyet csinálni egy hajból. Nekem speciel elégé göndör, derékig érő hajam van, csak néha hordom kibontva mert zavar és maximum csak havonta kétszer ha vasalom, mert összeszoktam kontyolni, és úgy nem cseszteti a nyakamat. A barátomnak az is bejön, ha egyenes, de jobban szereti ha göndör. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!