Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Vasalt haj, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Vasalt haj, vagy "természetes"? Kinek mi jön be?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 18:33
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
71%
na erre én is kíváncsi vagyok!!!:)
2009. ápr. 26. 18:36
 2/27 anonim ***** válasza:
69%
Fiú vagyok és én is vasalom a hajam. Szerintem teljesen mind1, hogy egy lány vasalja-e a haját vagy sem. A lényeg, hogy a stílusához, az arcához illjen a haj.
2009. ápr. 26. 18:37
 3/27 anonim válasza:
71%
milyen igaz... (1.)
2009. ápr. 26. 18:39
 4/27 anonim ***** válasza:
94%
Nekem fontos, hogy természetesnek nézzen ki egy nő. Minden "műségre" utaló részlet rontja az összképet.
 5/27 A kérdező kommentje:
Értem:) Köszi a választ:) Többiek?^^
 6/27 A kérdező kommentje:
Jajj, mire beírtam, még ketten írtak...köszi:D
2009. ápr. 26. 18:40
 7/27 anonim ***** válasza:
90%
Én lány vagyok, de kicsit már idegesít ez a mai nagy divat, hogy kb az összes csaj naponta vasalja a haját. Nekem szög egyenes hajam van és minden 2. embernek az az 1. mondata hozzám, hogy na te is vasalod a hajadat. És akkor kész, itt el is vagyok "ítélve". Nekem, ha göndör hajam lenne, akkor se vasalnám, max néha, ha változatosságot akarnék, vagy vmi ünnepre v ilyesmi. Pont úgy, ahogy most 1-1 alkalomra begöndöríttetem a fodrászommal (bár nem marad meg sokáig:\).
2009. ápr. 26. 18:47
 8/27 anonim ***** válasza:
40%

Hát könnyen beszélsz! Nekem akkora hajam van, hogy temészetes állapotban nem érem át a kezemmel! Ás göndör is! Ha felkötöm fáj a fejem a súlytól, hőgutát kapok tőle, nem látok, teljesen szétáll, de kb 5x akkora a fejem. Te nem tudhatod milyen nagy probléma ez. És elmentem fodrászhor kétszer, aze gyik jól elcseszte, a másik képes volt megcsinálni! Akkor négy órát legalább ültem ott. Megmosta, kifésülte, levágott belőle fokozatosan, megszárította, és még ki is vasalta! A fél hajam kivágta, legalábbis úgy tűnt abból ami lehullott! Most ugyanolyan nehéz a hajam, göndör ha megmosom, melegít, fáj a fejem tőle mert nehéz. Anyi a különbség, hogy könnyebben lehet kezelni, és kicsit puhább... Ezért hajmosás után ki kell vasalnom, hogy kicsit kényelmesebben akarom érezni magam. De ezt is csak kb minden második vagy harmadik mosáskor, mert nagyon sok idő- kb 2 és fél óra- és árt is a hajnak! És még utána sem tudom rendesen megfésülni, mert akkor szétáll, és sosem lesz rendes megint... Hajhab, szelé, semmi nem nagyon használ, legfeljebb a kis szálak nem álnak szét a fejem tetjén, ha ráfújom, de a frizurámat nem érdekli... És az emberek meg irigyelnek... Pedig ha tudnák...

Ja és ha már itt tartunk, akkor nem találok egy rendes hajgumit, meg csattot sem, mert túl kicsik és gyengég a hajamba, a legtöbb hajgumit még egyszeresen em tudom rárakni, mert egyszerűen túl szűk!

Szóval nem kell azért mindenkit lenézni ako vasalja.. Bár ha csak divatból teszi akkor...

2009. ápr. 26. 19:04
 9/27 anonim ***** válasza:
59%
"Fiú vagyok és én is vasalom a hajam" hogy mit csinálsz? Valami celebutánzat vagy vagy csak sima queernövendék tini? én toleráns vagyok meg minden, de ez azért sok. hová tart a világ?
2009. ápr. 26. 19:09
 10/27 A kérdező kommentje:

Miért, ha divatból teszi, akkor már el kell ítélni?:)

Én sem vasalom minden nap egyébként, de úgy gondolom, hogy ha úgy érzed szépnek magad, akkor vasald, ha nem, hát akkor nem... Ha én úgy érzem szépnek magam, hogy kivasalom, nem fogom csak azért ezt elmulasztani, mert "divatból" csinálom.

És a fiúk véleményére még mindig kíváncsi vagyok:)

2009. ápr. 26. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!