Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Vasalt haj, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Vasalt haj, vagy "természetes"? Kinek mi jön be?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 18:33
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
a 19:04-es és az előtte lévő lány hozzászólására reagáltam:)
2009. ápr. 26. 19:10
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elítélni, csak kicsit butén hangzik, a minden nap vasalom a hajam, mert göndör. És akkor látom őket egyszer göndör hajjal , és olyan ranyosak és mindenki megnézi őket, de neem akkor is vasalni kell minden nap! Aztán meg látom, hogy milyen lesz a hajuk tőla, és hogy ott rinyálnak ők is, hogy most mit csináljanak vele...
2009. ápr. 26. 19:13
 13/27 anonim ***** válasza:
70%
Nekem tetszik, ha egy csaj haja vasalva van, de az tényleg nem jó, ha állandóan vasalja, mert árt a hajnak, nem is kicsit.
2009. ápr. 26. 19:33
 14/27 anonim ***** válasza:
87%

"Nekem tetszik, ha egy csaj haja vasalva van, de az tényleg nem jó, ha állandóan vasalja, mert árt a hajnak, nem is kicsit."

Tessék ő is megmondja miért. Annyira buták vagytok, lepontoztok meg minden... Írtam én, hogy lenézlek benneteket? Felőlem aztán az vasalja, aki akarja, csak leírtam, hogy ENGEM néztek le már nem egyszer, hogy jaj biztos én is vasalom. Felőlem aztán vasalhatjátok minden nap, nem az én hajam megy tönkreXD Egyébként aki írta, hogy milyen nehéz a haja... Attól, hogy vasalod a súlya még ugyanolyan lesz és fájhat tőle a fejed. Akkor ritkíttasd ki és kész. Nekem is rengeteg a hajam attól függetlenül, hogy egyenes, úgyhogy tudom, hogy miről beszélek. Érdekes, hogy milyen személyes támadásnak vették egyesek, na mindegy:D

2009. ápr. 26. 20:49
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

lány vagyok, de ezt a kérdést nem tudtam kihagyni

nehogymár az döntse el a kapcsolatot hogy a csaj haja ki van vasalva vagy sem...

2009. ápr. 26. 20:57
 16/27 anonim ***** válasza:
52%
Nem mondtam, hogy a vasalás azért van, hogy ne legyen olyan nehéz. Azt viszont mondtam, hogy kiritkították! Lehet sok a hajad, de lehet, hogy nekem még több, mert hiába jött ki a fele, hiába fel olyan vastag, még így is legalább kétszer olyan sok mint az átkagnak... Ha elolvastad volna rendesen, akkor megtudtad volna, hogy azért vaslom 2-3 hetente egyszer, hogy akkor egy hétig egyenes, látok tőle, és nem áll szét így nem lesz tőle annyira melgem (nem fedi be az arcom... ). Mellesleg ha belegondolok, igenis nem fog annyira fájni a fejem, ha ki van vasalva, mert az egyenes haj semmi a göndörhöz képest ami eredetileg van, azt százszor át kell kötni, hogy tartson. Ha egyenes, akkor a gumit nem kell annyiszot, íhy nem húzz a fejem. Dehát csak jobban ismerem a hajam. És tényleg nem tudhatod miről van szó, mert neked egyenes a hajad, nekem meg göndör és drótos. :)
2009. ápr. 26. 20:57
 17/27 A kérdező kommentje:

20:57-es, azt hiszem félreértetted a kérdést:) A kérdés csak arra irányult, hogy a fiúknak általában milyen haj jön be jobban. És senki nem mondta azt, hogy ez dönti el a kapcsolat végkimenetelét.

Kár, hogy nem tudtad kihagyni ezt a kérdést, lehet, hogy jobb lett volna:)

2009. ápr. 26. 21:17
 18/27 anonim ***** válasza:
74%
Nekem aztán mindegy, az is, hogy milyen a hajad, ha te meg az én írásomat olvastad volna el rendesen, láthatnád, hogy nem RÓLAD beszéltem, hanem arról, aki minden nap vasalja a haját, bár engem az se zavar, mert nem érdekel. Te egy különleges eset vagy, ennyi. Csak azt nem értem még mindig, hogy miért nekem szóltál be az első válaszoddal. Na mind1XD
2009. ápr. 26. 21:18
 19/27 A kérdező kommentje:
Két 20:57-es van, és ha elolvastad volna a másikat, akkor rájöhettél volna, hogy neki írtam, nem neked:)
2009. ápr. 26. 21:25
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Te meg ha megnézted volna a %ot látnád, hogy nem a kommentedre/nem neked írtam:))) Nem is írtam 57kor egyébként és nem is láttam, hogy írtál mert én is akkor írtam a göndörhajú hozzászólónak.
2009. ápr. 26. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!