Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt itt egy lány aki erotikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt itt egy lány aki erotikus történetet kért. Itt van még?

Figyelt kérdés

El is kezdtem neki írni, de kitörölték a kérdését! :( Ha itt vagy, szívesen folytatom neked, esetleg privátban ha ez a kérdést is kitörölnék :)

18/F

2011. szept. 25. 18:33
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Miért írjátok le, hogy milyen magasak és hány kilósak vagytok? :S :) Nem kérdeztem ilyet sehol... :)

Amúgy itt gondoltam írni, nem privátban :) Ha bárki bármit akar tőlem akkor ott a privát küldési lehetőség amúgy :)

2011. szept. 27. 19:56
 22/27 anonim ***** válasza:

Szivem,te kérted,hogy mondjuk el,hogy nézünk ki,mert így tudod megfogalmazni a sztorit.;D

Amugy,elkezdhetnéd:)

2011. szept. 27. 19:58
 23/27 A kérdező kommentje:

Végül is igazad van. :) (Amúgy a vörös haj kék szem nagyon szexi kombináció :) )

Nos akkor az eleje ugyanez:

"Amúgy úgy kezdődött, hogy narancssárga harisnyában és magassarkú cipőben volt és lassan végigcsókolgattam a lábát :)"

Várom a reakciót :)

2011. szept. 27. 20:01
 24/27 anonim ***** válasza:
Annak ellenére, hogy kitörölték a kérdést, a megválaszoltjaid között nincs még benne a kérdés címe? Ugyanis a címre rákeresve a Google cache még lehet, hogy tartalmazza a kérdést. Szóval mi volt a címe a kérdésnek?
2011. szept. 27. 20:04
 25/27 anonim ***** válasza:

Köszii:$ barátomnak is tetszik:)) (immár 8hónapja:$)

Hmm.szóval.magassarkú cipőben volt.tetszetősen kezdődik;)

folytasd.:$

2011. szept. 27. 20:05
 26/27 A kérdező kommentje:

(miért nem a barátodtól kérsz ilyen történeteket - vagy nem csak történeteket? :) )

Amúgy írd le, hogy mit reagálsz, mit érzel, ha írok egy monológot annak semmi értelme sincs :)

2011. szept. 27. 20:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Évődni akar a fiatalember.Így van ez,ha nincs éles lőszer jó a vaktöltény is.
2011. szept. 28. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!