Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt itt egy lány aki erotikus történetet kért. Itt van még?
El is kezdtem neki írni, de kitörölték a kérdését! :( Ha itt vagy, szívesen folytatom neked, esetleg privátban ha ez a kérdést is kitörölnék :)
18/F
Miért írjátok le, hogy milyen magasak és hány kilósak vagytok? :S :) Nem kérdeztem ilyet sehol... :)
Amúgy itt gondoltam írni, nem privátban :) Ha bárki bármit akar tőlem akkor ott a privát küldési lehetőség amúgy :)
Szivem,te kérted,hogy mondjuk el,hogy nézünk ki,mert így tudod megfogalmazni a sztorit.;D
Amugy,elkezdhetnéd:)
Végül is igazad van. :) (Amúgy a vörös haj kék szem nagyon szexi kombináció :) )
Nos akkor az eleje ugyanez:
"Amúgy úgy kezdődött, hogy narancssárga harisnyában és magassarkú cipőben volt és lassan végigcsókolgattam a lábát :)"
Várom a reakciót :)
Köszii:$ barátomnak is tetszik:)) (immár 8hónapja:$)
Hmm.szóval.magassarkú cipőben volt.tetszetősen kezdődik;)
folytasd.:$
(miért nem a barátodtól kérsz ilyen történeteket - vagy nem csak történeteket? :) )
Amúgy írd le, hogy mit reagálsz, mit érzel, ha írok egy monológot annak semmi értelme sincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!