Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt itt egy lány aki erotikus történetet kért. Itt van még?
El is kezdtem neki írni, de kitörölték a kérdését! :( Ha itt vagy, szívesen folytatom neked, esetleg privátban ha ez a kérdést is kitörölnék :)
18/F
Mondom, hogy nem igazán történet lett volna, hanem akkor találtam volna ki, ha reakciói alapján :)
Amúgy úgy kezdődött, hogy narancssárga harisnyában és magassarkú cipőben volt és lassan végigcsókolgattam a lábát :)
18:46
miért nézne hülyének az asszony? kérd meg, hogy írjon neked valami erotikus SMS-t :) vagy írj neki te és nézd meg mit válaszol :)
nekem jöhet cicám
SP voltam sziasztok
áhh hát még elég kevés ideje vagyunk együtt. hülyén nézne ha ilyenre kérném hogy este polírozhassak..
am meg nem költök 100 sms-re. azért fizettem elő mobilnetre, hogy kevesebbet smsezzek és telefonáljak
18:53
nemazért, de nem tűnt fel, hogy sokan csak trollkodni jönnek fel?
ha nem tetszik, ne olvasd
Irjál nyugodtan nekem is;)
Vörös haj,kék szem,45kiló,159cm:))
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!