Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítéled azt, aki szexből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled azt, aki szexből (=prostitúcióból) fizeti a tandíjat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 24. 12:37
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
65%

Ez nem elítélendő!

De viszont maga a "szakma" az igen....

Nézzük a való oldalát a helyzetnek...Valaki lehet gondoskodó és lehet jó anya attól függetlenül hogy minden nap kap egy kettő brét ide oda... csak ebbe belemenni egy szitu amit kerülni kell!!!

A lényeg az hogy nem alkoholra és drogra költi!!! és ezért hatalmas + jár neki!!!

2011. szept. 30. 17:43
 32/45 anonim ***** válasza:
59%
Tarifa? :D
2011. szept. 30. 17:52
 33/45 anonim ***** válasza:
80%

ha rajtam mulna nem mennél iskolába,nehogymárénfizessek

hogy letérdelhess elém,de örülhetsz,sok anyomi kockafej.XD

2011. szept. 30. 17:56
 34/45 anonim ***** válasza:
88%
Nem ítélem el, leszarom igazából. De én le vagyok maradva? Mikor szűnt meg a diákhitel? Én inkább azt választottam a prostitúció helyett. Ízlések és pofonok. Kinek mihez van gyomra. Amíg másnak nem árt vele mindenki azt csinál amit akar. Ha k.rválkodni van kedve akkor tegye. Bár azt nem tudom hogy aki ezt a megoldást választja az később vajon beérné-e azzal a pénzzel amit a szakmájában kereshet. Én furcsálom az ilyen nőket azért.
2011. szept. 30. 17:59
 35/45 anonim válasza:
100%
Amenyiben megadod a telefonszámod egy szép összeggel segítem tanulmányaid .
2011. szept. 30. 18:14
 36/45 anonim ***** válasza:
41%

igen.

aki olyan buta, hogy államira nem tud bekerülni, ne járjon egyetemre.

20/L

2011. szept. 30. 18:25
 37/45 anonim ***** válasza:
60%
Végülis qrvából lesz a jó feleség...
2011. szept. 30. 18:25
 38/45 Slipknotfan válasza:
100%
Elítélem,mert ha már egyszer nő lett belőled, akkor az nem azért történt hogy KÚRáltasd magad fűvel-fával, hanem hogy próbálj becsületesen,tisztességesen megélni.Bár a mai világban ez elég nehéz dolog(hála a cirkusznak,alias parlament),de aki rendszeresen dolgozik,vagy legalább próbál munkahelyet találni,az nem fog kiállni hetye-hutyázni xy csávóval,hanem kibírja fizetni azt a nagy összegű tandíjat.Röviden,tömören ennyi;)
2011. szept. 30. 18:29
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Metrish, nehogy már az ne járhasson egyetemre akinek csak érettségi után jön meg az esze, hogy tanulni kéne. Az nem azt jelenti hogy valaki buta, legfeljebb hogy lusta volt, vagy más miatt nem érdekelte a tanulás. Esetleg komoly családi problémáik voltak és nem tudott a tanulásra koncentrálni. Ezek az emberek később se kaphassanak esélyt igaz?
2011. szept. 30. 18:43
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sokat gondolkoztam rajta, mit is írjak. Ehhez tényleg tudni kellene az egész sztorit.

Sajnos egyre nehezebb bekerülni állami finanszírozottba, s ott is van kiadás.

Aki meg azt írja, hogyha nem kerül be az állami fin-ba, az ne is menjen egyetemre....ne haragudj ilyen felfogással te se.

Tudod nem minden csak fekete és fehér. Nem biztos, hogy valaki azért nem került be oda, mert buta. Sok helyen már megvan ki kerül be, nekem is volt olyan évfolyamtársam, akinek milliomos volt az apja, s betetette hozzánk tanulni, de nagyon buta srác volt(csak az apja cégénél akart dolgozni), mégis lediplomázott...vajon mennyi pénzébe tellett apucinak?

Én is államilag finanszírozotton végeztem, mint közgazdász, szülői támogatás nélkül, de nem mentem volna prostinak.

S nagyon nehéz volt végigcsinálni. Hisz láttam sok évfolyamtársamnak a se**e is ki van otthon nyalva, más dolga sincs, csakhogy tanuljon.

Ilyen az élet, valakinek mindenért meg kell küzdeni, van aki mindent könnyen megkap.

2011. szept. 30. 18:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!