Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéled azt, aki szexből (=prostitúcióból) fizeti a tandíjat?
Ez nem elítélendő!
De viszont maga a "szakma" az igen....
Nézzük a való oldalát a helyzetnek...Valaki lehet gondoskodó és lehet jó anya attól függetlenül hogy minden nap kap egy kettő brét ide oda... csak ebbe belemenni egy szitu amit kerülni kell!!!
A lényeg az hogy nem alkoholra és drogra költi!!! és ezért hatalmas + jár neki!!!
ha rajtam mulna nem mennél iskolába,nehogymárénfizessek
hogy letérdelhess elém,de örülhetsz,sok anyomi kockafej.XD
igen.
aki olyan buta, hogy államira nem tud bekerülni, ne járjon egyetemre.
20/L
Szia!
Sokat gondolkoztam rajta, mit is írjak. Ehhez tényleg tudni kellene az egész sztorit.
Sajnos egyre nehezebb bekerülni állami finanszírozottba, s ott is van kiadás.
Aki meg azt írja, hogyha nem kerül be az állami fin-ba, az ne is menjen egyetemre....ne haragudj ilyen felfogással te se.
Tudod nem minden csak fekete és fehér. Nem biztos, hogy valaki azért nem került be oda, mert buta. Sok helyen már megvan ki kerül be, nekem is volt olyan évfolyamtársam, akinek milliomos volt az apja, s betetette hozzánk tanulni, de nagyon buta srác volt(csak az apja cégénél akart dolgozni), mégis lediplomázott...vajon mennyi pénzébe tellett apucinak?
Én is államilag finanszírozotton végeztem, mint közgazdász, szülői támogatás nélkül, de nem mentem volna prostinak.
S nagyon nehéz volt végigcsinálni. Hisz láttam sok évfolyamtársamnak a se**e is ki van otthon nyalva, más dolga sincs, csakhogy tanuljon.
Ilyen az élet, valakinek mindenért meg kell küzdeni, van aki mindent könnyen megkap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!