Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítéled azt, aki szexből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled azt, aki szexből (=prostitúcióból) fizeti a tandíjat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 24. 12:37
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
73%

1:ha a párod megtudná ott is hagyna

2:ha "elterjedne" hogy ilyet csinálsz valószínűleg aki feléd közeledne egy ingyen menetnél többet nem is akarna

2011. szept. 24. 13:14
 22/45 anonim ***** válasza:
Nézz tükörbe és magad is megtudod a választ!
2011. szept. 24. 13:30
 23/45 anonim ***** válasza:
84%

Alapból elítélem a prostikat, függetlenül attól, mire költi a pénzét.

Miért, ha azért rabolok ki valakit, mert tandíjra kell, akkor kevésbé vagyok rabló, mint az, aki piára költi?

Aki pénzért kefél, az k.va.

És édesmindegy, hogy a keresetét mire költi, cipőre, szolira, tandíjra, mellplasztikára, vagy másra.

Mindenesetre igen kellemetlen helyzeteket tud eredményezni, ha egy állásinterjún szembe találod magad egy volt kuncsafttal...

Sokan gondolják, hogy ami a főiskolán történt, az a főiskolán marad, és soha, senki nem fogja megtudni. Ez nem így van!!

A múltat nem lehet kiradírozni, és mindig akkor fog újra előkerülni a szennyes, mikor a legkevésbé szeretnéd.

2011. szept. 24. 13:38
 24/45 mus musculus ***** válasza:
Az ilyet igen, de ha már gyakorlatilag az életben maradás lenne a tét, megérteném (mondjuk nekem akkor sem lenne hozzá gyomrom).
2011. szept. 24. 13:50
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Hát nehéz kérdés. Nem tudok egyértelmű igent vagy nemet mondani. Életem korábbi szakaszában összefutottam néhány olyan lánnyal akinél pénzért lehetett szerelmet vásárolni. A legtöbbjük normális, kedves, aranyos lány volt (volt bunkó is persze). A legtöbbel jól és kellemesen el lehetett dumálni (még akkor is amikor nem is voltam az ügyfelük). Látszott rajtuk, hogy mennyire jól esett nekik, hogy valaki őket is ember számba vette.

(Ha azt nézem, hogy pár éven belül többszörösére fognak emelkedni a költségtérítéses tandíjak, hogy töredékére fognak csökkeni az államilag támogatott helyek száma, akkor szerintem még több ilyen lány lesz piacon. Sajnos!)

2011. szept. 24. 14:05
 26/45 anonim ***** válasza:
K.rvát szemközt köpik azt mondja hogy az eső esik . ENNNYI!!
2011. szept. 24. 14:21
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

jobban elítélem azokat a lányokat akik megkapnak mindent és azért járnak főiskolára, hogy illegessék-billegessék magukat az új ruhájukban. órán nem figyelnek, nem is tanulnak, viszont az egójuk veri a plafont.

ennyi infóból nem ítélem el, ha tudnám az egész sztorit akkor tudnék dönteni.

rengeteg lány van akik bár hivatalosan nem prostik, de náluk is rosszabbak... el tudok képzelni olyan "esetet" amikor nem ítélném el a lányt a fenti tényállás miatt.

2011. szept. 24. 14:25
 28/45 anonim ***** válasza:
39%

Nem ítélném el, ha ismerősöm lenne, de komoly barátnőnek nem kéne.

Aki akar, az tud máshogy is pénzt keresni.

Nem is beszélve arról, hogy lelkileg is megviseli az ilyesmi az embert.

Lehet, hogy egyszer én is hozzájárulnék a tandíjadhoz, ha szimpatikus vagy. De a fene tudja...

Viszont profi fotó-sorozatot tudnék csinálni, amit feltölthetsz különféle oldalakra az elérhetőségeddel.

2011. szept. 25. 00:52
 29/45 anonim ***** válasza:
39%

Előző hozzászóló vagyok!

Profi weboldalt is tudok hozzá készíteni.

2011. szept. 25. 00:53
 30/45 anonim ***** válasza:

Milyen a tarifa? Rühellem a szüzességem!:P

F18

2011. szept. 25. 08:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!