Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítéled azt, aki szexből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled azt, aki szexből (=prostitúcióból) fizeti a tandíjat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 24. 12:37
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
na ha jó csaj vagy evidenciában tartalak, és szívesen honorálnám a képzésedet.
2011. szept. 24. 12:51
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha jó az átlaga átteszik államilag támogatottra, szóval csak 1 félévet kell kifizetni ,így nem értem az egészet ,talán a kufircolás helyett tanulni kéne nem? aztán nem kéne perkálni.

23/f

2011. szept. 24. 12:52
 13/45 anonim ***** válasza:
9%
Én nem ítélem el!Ha lány lennék,lehet,hogy én is csinálnám.
2011. szept. 24. 12:54
 14/45 anonim ***** válasza:
51%
Nem ítélem el.
2011. szept. 24. 12:57
 15/45 Tyler913 ***** válasza:
85%
Bizonyos szinten megertem,hogy egy csinos lanynak nagy kisertes,hogy par nap alatt megkereshet annyi penzt,amit egy "normalis" munkaval egy honap alatt sem.Viszont aki szexert penzt fogad el,az k.rva,es ezt mar soha nem moshatja le magarol.Es aki ezt kepes megtenni,eladni magat,az a jovoben is kepes lesz ra.Marpedig en ilyen not nem akarnek a gyermekeim anyjanak.Szoval ha valaki ezt tudja vallalni tiszta lelkiismerettel,az tolem csinalja,de ezek utan egy ilyen csajt bottal sem piszkalnek meg.
2011. szept. 24. 12:59
 16/45 anonim ***** válasza:
82%

"Mit bánom én, ha utcasarkok rongya,

De elkisérjen egész a síromba.

Álljon előmbe izzó, forró nyárban:

„Téged szeretlek, Te vagy, akit vártam.”

Legyen kirugdalt, kitagadott, céda,

Csak a szivébe láthassak be néha."

...

Meghalnánk, mondván:

„Bűn és szenny az élet,

Ketten voltunk csak tiszták, hófehérek.”

/Ady Endre: Az én menyasszonyom/

2011. szept. 24. 13:07
 17/45 Tyler913 ***** válasza:
100%
Ja.Aztan ki is rugta a 'csaba szegeny Ledat.
2011. szept. 24. 13:10
 18/45 anonim ***** válasza:
72%

Aki hülye a tanuláshoz, annak a testével kell megkeresnie a pénzt. Igy van ez rendjén. Persze, hogy "jajj, egyetemre járok, tandij meg izé, a bölcsész diplomáért mindent" jó kifogás arra, hogy ne kelljen hivatásos kurv@"nak hivnod magad, hanem szegény tandijért magát eladó lánynak. Akinek a vérében van a ribancs@'g az nyugodt szivvel csinálja, akár elitélem akár nem, akinek meg tiszta a vére, ilyesmire úgyse vetemedne.

22/húsos fagyi

2011. szept. 24. 13:12
 19/45 anonim ***** válasza:
74%

elítélem.

20L

2011. szept. 24. 13:13
 20/45 anonim ***** válasza:
65%
Igen. A k.urva, az k.urva.
2011. szept. 24. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!