Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint barátság, de kevesebb mint szerelem?
Na de könyörgöm, ép eszű ember, aki rendelkezik minimális érzelmi intelligenciával nem csinál ilyet, hogy bepróbálkozik egy embernél, hátha lesz belőle valami, ha nem, hát akkor hagyom a fenébe az egészet. Nálunk speciel én voltam a teszt alany, bele szerettem, és most rohadtul szenvedek, attól függetlenül is, hogy megmondta, szerinte nem alakulhat ki a jövőben kettőnk közt semmi, mert a szíve még a volt barátjához húzza, csak az esze mondja, hogy ne tegye.
Ép ésszel nem bírom felfogni, hogy tehet egy ember ilyet a másikkal.
Próbálj meg mihamarabb "leszokni a csajról".
Az én esetem hasonló: Mikor megismertem olyan érzéseket hozott ki belőlem, mint soha senki korábban, de végül nem jártunk, mert máshoz húzta a szíve. Az rövid volt, de elég ideig tartott, hogy elfelejthessem. Később újra kihozott belőlem valamit, (egy jóbarátommal meg is romlott emiatt a kapcsolatom egy időre) de akkor sem kezdtünk járni.
Ma nagyon jó barátok vagyunk. Ha valakinek problémája van, a másikhoz fordul. De szerelem már szóba sem jöhet köztünk. Mára semmit sem akarok tőle, és ő sem tőlem, de támogatjuk, meghallgatjuk egymást, de csak ennyi.
És ebbe sok minden belefér! Évek óta együtt szoktunk nyáron hullócsillagot lesni, pedig csak én vagyok oda a csillagászatért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!