Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! 17 évesen még soha nem voltam részeg. Nem ciki? Vagy ellenkezőleg?
Nem szeretek semmilyen alkoholt vagy szeszes italt.Még a pezsgőt se.Utálom az ízüket is.
1.Mindig arra gondolok mennyire károsít és a májamat is tönkreteszi.De nem ez a fő probléma.
2.Egy kis korty alkohol is elég hozzá,hogy mindenem elkezdjen zsibbadni.Szilveszterkor is amikor itthon vagyok a családdal megvárom míg mindenki koccint és le kell feküdnöm miután egy kortyot is iszok a pezsgőből.Egyszer egy kispohárral egyszerre felhúztam és úgy lezsibbadtam hogy még megszólalni sem tudtam vagy fél óráig.Mitől lehet ez?
Ebből következik hogy nem tudom milyen részegnek lenni.Ilyen idősen már szinte mindenki legalább 1X berúgott.Ne értsetek félre,én nem akarok részeg lenni,csak ti ezt hogy látjátok?
Bocsi,ha rossz kategóriába írtam,de azt hiszem mégiscsak ide való. 17/L
én sem bírom, és tudom hogy zsibbad tőle az ember, de az tök jó, meg ahogy szédülsz az is faja. Nem tom mit nem szeretsz a hatásában :P
Am az íze kb mindegyiknek trágya, nem is azért iszom hanem hogy benyaljak, heti 1x max. Olyan fiú ritka aki nem iszik soha, szal olyanba annyira ne remeénykedj
f18
Én is néha cikinek érzem, amikor azt hallom, hogy egy-két osztálytársaim mennyire de mennyire bebaszott, és júj de jó volt, egymás hányásába feküdtek, de nagyon jó volt. Elég szomorú, hogy a mai világba az a menő ha minden hétvégén leiszod magad a sárga földig, és az a ciki, ha nem vagy részeg. Én se voltam még részeg, de szerintem nem is leszek.
16/L
Inkább legyél büszke magadra.^^
A részeg fiúkat ki nem állhatom.
Normális lány vagy. Jani voltam.
56/F Kocsmáros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!