Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! 17 évesen még soha nem voltam részeg. Nem ciki? Vagy ellenkezőleg?
Nem szeretek semmilyen alkoholt vagy szeszes italt.Még a pezsgőt se.Utálom az ízüket is.
1.Mindig arra gondolok mennyire károsít és a májamat is tönkreteszi.De nem ez a fő probléma.
2.Egy kis korty alkohol is elég hozzá,hogy mindenem elkezdjen zsibbadni.Szilveszterkor is amikor itthon vagyok a családdal megvárom míg mindenki koccint és le kell feküdnöm miután egy kortyot is iszok a pezsgőből.Egyszer egy kispohárral egyszerre felhúztam és úgy lezsibbadtam hogy még megszólalni sem tudtam vagy fél óráig.Mitől lehet ez?
Ebből következik hogy nem tudom milyen részegnek lenni.Ilyen idősen már szinte mindenki legalább 1X berúgott.Ne értsetek félre,én nem akarok részeg lenni,csak ti ezt hogy látjátok?
Bocsi,ha rossz kategóriába írtam,de azt hiszem mégiscsak ide való. 17/L
Köszi a válaszaitokat,ez elég megnyugtató.Írjatok még!
Abból gondoltam hogy ciki,mert manapság már mást sem látni a részeg fiatal csajokon kívül akik azt sem tudják hol vannak.
Az osztálytársaimra célzok,akik mostanában majdnem minden nap úgy jönnek be órákra hogy reggel részegre itták magukat és azt se tudják hol vannak és mit tesznek.A tanár meg csak néz,hogy mi a bajuk.A másik meg hogy füves cigit szívnak reggelenként és hülyék egész nap.
Én sem voltam sohasem részeg, és 23 vagyok :). De néha megiszok pl egy pohár sört, vagy fél deci bort.. többet nem, mivel engem is gyorsan kiüt az egész kicsi mennyiség is, aludhatnékom lesz tőle :). Ám pl a bor, a pálinka, a sör kis mennyiségben hasznos is, jót tesz a szervezetnek!
Egy L
Én sem voltam még részeg soha. :) Én erre büszke vagyok, és nem érdekel ha ezért bárki is lenéz... (Mert vannak ilyen buta libák...)
Néha-néha iszok egy kevéske alkoholt, de akkor is csak az alkalom miatt inkább. :)
17/L
Ezért miért néznének már le? Ez nekem nagyon tud ám imponálni,undorodom az olyanoktól,akik már hétfőn eltervezik,hogy nah ők akkor hétvégen miből mennyit isznak,és hogy fognak lerészegedni. lehet akármilyen szép a csaj,nekem ez 1 óriási fekete pont. erre inkább büszke legyél, aki ezmiatt cikiz,azt ne tekintsd barátodnak..
17/F
Légy rá büszke! Soha ne szégyelld! Ez sajnos ma már nagy ritkaság a mai világban!
Én sem szoktam inni, én speciel az alkohol ízét nem szeretem, egy korty pezsgőnél többet nem birok én sem.
Úgyhogy fel a fejjel!
17/F
Elég szomorú, hogy manapság az a menő, hogy valaki hülyére issza magát. Holott inkább az ellenkezőjére kéne büszkének lenni.
A 20-as éveim elején járok, voltam már részeg, de semmi jó nincs benne. Alkoholt is csak nagyon ritkán szoktam inni, mert a legtöbbnek még az ízétől is rosszul vagyok. Nem érzem ezért kevesebbnek magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!