Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! 17 évesen még soha nem voltam részeg. Nem ciki? Vagy ellenkezőleg?
Nem szeretek semmilyen alkoholt vagy szeszes italt.Még a pezsgőt se.Utálom az ízüket is.
1.Mindig arra gondolok mennyire károsít és a májamat is tönkreteszi.De nem ez a fő probléma.
2.Egy kis korty alkohol is elég hozzá,hogy mindenem elkezdjen zsibbadni.Szilveszterkor is amikor itthon vagyok a családdal megvárom míg mindenki koccint és le kell feküdnöm miután egy kortyot is iszok a pezsgőből.Egyszer egy kispohárral egyszerre felhúztam és úgy lezsibbadtam hogy még megszólalni sem tudtam vagy fél óráig.Mitől lehet ez?
Ebből következik hogy nem tudom milyen részegnek lenni.Ilyen idősen már szinte mindenki legalább 1X berúgott.Ne értsetek félre,én nem akarok részeg lenni,csak ti ezt hogy látjátok?
Bocsi,ha rossz kategóriába írtam,de azt hiszem mégiscsak ide való. 17/L
Elég rosszul működő baráti társaság lehet az, ahol kell egy kis alkohol a hangult feloldásához!
17/F
1 az a többiek baja hogy leisszák magukat ezt nem kell felvenni
2 szerintem az hogy így reagálsz az alkoholra az csak azért van mert nem vagy annyira hozzászokva hogy alkoholz iszol
3 az nem ciki hogy nem iszod magad le részegre
van olyan ismerősöm akit 24-5 éves korába avatunk be ugy hogy akkor tényleg részeg volt addig max. annyit ivott mint te fiú létére
hidd el van ennek jó oldala is
én se iszok túl gyakran
mikor olyan események voltak akkor lemegy egy két pohárral dyok de teljesen rendben vagyok/évente 2-3 alkalommal/ de mára már ennyire se szabad nekem /gyogyszerek ://
én inkább tisztelem azokat akik megtudják állni jobban olyan alkalmakor
de olyanokkal sincs semmi bajom akik isznak addig amig tisztában vannak a dolgokal illetve összetudják kordinálni a mozgásait
bocs hogy hosszú lett
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!