Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/30 anonim válasza:
Szerintem se kezdj fogyókúrázni, de a sportolást ne hagyd abba, vagy próbálj ki valami intenzívebb mozgásformát.
22/30 anonim válasza:
Nem vagy sovány, nekem nem ez a típus jön be, én tuti fogynék 6-7 kilót a helyedben...
23/30 Dilettáns döggomba válasza:
Nem vagy kövér, se sovány, de a popsidat kerekíteni kéne, mert lapos.
25/30 anonim válasza:
szerintem kövér vagy, nem tudom minek ápolgatják az önbizalmad hazugsággal.
26/30 anonim válasza:
"Kb 1 éve kezdtem el meghízni,mikor nem tudtam edzésre járni most 64 kilónál tartok.."
Nekem 90-ről ~130-ra sikerült felmenni a mozgás elamaradása és változatlan étrend mellett. Mondjuk nem nőből vagyok.
27/30 A kérdező kommentje:
mÉG JÖHETENTEK VÁLASZOK
2011. szept. 18. 13:42
29/30 anonim válasza:
úúúú mekkora bálna :D megyek a szigonyért
30/30 anonim válasza:
a 2. képből egyértelműen látszik, hogy nem vagy kövér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!