Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek kövér vagyok? (Képek)
Inkább kórosan soványnak mondanám. A bulémiás pics@'kra, cicafiúkra meg ne hallgass, igen is tessék felszedni pár kilót! Én még meg se tudnálak ölelni, mert elvesznél a kezeim között, mint egy fogpiszkáló!
22F
Mar amikor a kerdest olvastam, tudtam, hogy megint egy sovany tinilany akar nehany bokot hallani.
Ki volt az az idiota aki azt mondta neked, hogy kover vagy???
"Mar amikor a kerdest olvastam, tudtam, hogy megint egy sovany tinilany akar nehany bokot hallani."
teljesen igazad van. mostanában azt csinálják hogy tudják hogy nem kövérek de felrakják minden egyes közösségi honlapra a képüket és alá írják."kövér vagyok ne nézd" kb..
és evvel akarják erősíteni az amúgy is magas önbizalmukat.
Ha annyira kövér lennél akkor miért ide írod ki és miért nem azon dolgozol, hogy soványabb legyél? mert te is tudod, hogy nem vagy kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!